nivea-nbd-081007_firming-q10Nivea u svojoj ponudi za njegu tijela nudi losione, mlijeka, ulja te gelove i serume.

Asortiman za njegu tijela, s obzirom na specifične potrebe, dijele na proizvode za njegu tijela, proizvode posebne namjene za učvršćivanje kože tijela i proizvode namijenjene borbi protiv celulita.

Unutar asortimana mlijeka izdvajaju noviju liniju Nivea Body Pure&Natural mlijeka za vrlo suhu kožu koja su bez parabena, boja, silikona i mineralnih ulja te su pogodna i za nešto osjetljiviju kožu.

Nivea Body plavo mlijeko za suhu i vrlo suhu kožu jedno je od najpopularnijih klasičnih proizvoda u njezi tijela te je njegov prepoznatljiv miris i tekstura klasik među proizvodima za njegu tijela i već godinama jedan od najpopularnijih proizvoda.

Posebno ističu Nivea Body Q10Plus losion za učvršćivanje kože tijela koji djeluje na sprječavanje gubitka elastičnosti kože, obnavlja rezerve energije i efikasno blokira štetne slobodne radikale.

Pakiranja proizvoda za njegu tijela dijele se na vrlo popularna 400 ml pakiranja, koja u zadnje vrijeme dominiraju u prodaji prvenstveno zbog povoljnije cijene po mililitru, te na 250 ml pakiranja.

U ponudi su i Goodbye celulitu 10-dnevni serum, koji je pakiran u prigodnom 75 ml dispenser pakiranju, te gel iz iste linije od 200 ml.

Svi proizvodi imaju široku distribuciju, što znači da su prisutni u svim kanalima te se mogu pronaći na policama gotovo svih trgovačkih lanaca.

Kada je riječ o udjelima na tržištu Nivea Body je već godinama lider na tržištu sa gotovo 24,5% udjela, prema podacima agencije Nielsen za 2011. godinu.

Niveini proizvodi zadovoljit će potrebe najzahtjevnijih potrošača jer pružaju idealnu kombinaciju prirodnih sastojaka, očaravajućih mirisa te vrhunske inovativne tehnologije u njezi kože tijela.

Od novina na tržištu Nivea je predstavila novi Express Hydration losion za tijelo s morskim mineralima i Hydra IQ tehnologijom, koja na bazi revolucionarnog otkrića akvaporina regulira opskrbu i distribuciju vlage u koži iznutra, za hidrataciju koja traje preko 24 sata.