Muškarci vole aute i nije im teško brinuti se za svoje limene ljubimce, a njega kose je poput održavanja auta – potrebna joj je redovita njega kako bi očuvala snagu i sjaj.

No, muškarci ipak vole jednostavne stvari kad je njega u pitanju pa je Nivea prema posebnim potrebama muške kose osmislila tri inovativna proizvoda za bezbrižni stil i neodoljivu kosu.

Nivea Men Pure Impact šampon je prozirni šampon s pojačanom aromom limete koji kosu ostavlja čistom, sjajnom i punom svježine, uz zdravo vlasište koje se neće isušiti čak ni kod svakodnevnog korištenja. Šampon ne sadrži iritirajuće sastojke poput umjetnih bojila, silikona i mineralnih ulja. Preporučena MPC za Nivea Men Pure Impact šampon (250 ml): 20,90 kn.

Nivea Men Power Styling Gel namijenjen je za dugotrajno učvršćivanje kose. Inovativna formula gela sporije se upija kako bi nanošenje i formiranje frizure bilo jednostavnije, posebno za najvažnije zadnje detalje. Nakon što je frizura oblikovana, gel snažno učvršćuje frizuru i ne popušta bez obzira na uvjete.
Preporučena MPC za Nivea Men Power Styling Gel (150 ml): 28,40 kn.

Nivea Men Natural Styling Gel namijenjen je za prirodni izgled kose. Glatki, nježni gel lako se nanosi kroz kosu bez promjene volumena, ostavljajući dojam zdrave kose i prirodne, ležerne frizure koja traje cijeli dan. Preporučena MPC za Nivea Men Natural Styling Gel (150 ml): 28,40 kn.