U skladu s poslovnim trendovima uštede vremena i financija tvrtka Ciceron komunikacije predstavlja nov i prilagođen koncept osobnog rasta i razvoja te usavršavanja prezentacijskih i komunikacijskih vještina namijenjen poslovnoj javnosti – Noć uvjeravanja.

ciceron-komunikacije-midiRadionice pripremljene za Noć uvjeravanja svojevrsni su nastavak uspješne konferencije Moć uvjeravanja, a cilj je poslovnoj javnosti ponuditi mogućnosti umrežavanja i proširenja znanja o određenim temama na redovitiji i pristupačniji način, u obliku večernjih trosatnih radionica.

Kroz praksu smo shvatili da biti dobar komunikator i u poslu i privatno znači biti kompletna, samosvjesna ličnost koja posjeduje niz različitih vještina koje konstantno usavršava.

Poslovnim je ljudima potrebno puno više od jednog treninga prezentacijskih i/ili komunikacijskih vještina ili Konferencije kako bi izgrađivali sebe kao uspješne komunikatore.

Zbog velikog interesa za proširenjem nekih tema koje smo na Konferenciji ili na seminarima samo dotakli, odlučili smo organizirati niz radionica koje objedinjuju znanja i vještine iz različitih struka ključnih za razvoj učinkovite komunikacije.

Uz pomoć domaćih i stranih stručnjaka nudimo multidisciplinarni pristup unaprjeđenju komunikacije u poslovnom, ali i privatnom životu. Jedan od ciljeva naših edukativnih večernjih druženja jest upravo i dijeljenje te nadogradnja iskustva i znanja pa i umrežavanje s kolegama iz drugih struka te razvijanje potencijalnih suradnji u ugodnoj, opuštenoj atmosferi.

Mirela Španjol Marković, direktorica Ciceron komunikacija, istaknula je važnost multidisciplinarnog pristupa obrazovanju poslovnih ljudi te zadaću edukatora da ljudima koji se obrazuju pruže širu sliku – holistički način usavršavanja u komunikaciji.

“Naime, mi jesmo ono što komuniciramo, to je ono što nas određuje, i kako nas drugi vide. A biti uspješan u tome omogućava put k ostvarivanju životnih i poslovnih ciljeva. Radimo na izgradnji cijele strukture čovjeka, a ne na glancanju površine”, naglašava Španjol Marković.

Tako će neke od tema kojima će se Noć uvjeravanja posvetiti biti efikasno stvaranje prvog dojma, važnost i uloga glume u menadžmentu, kultura razgovaranja u poslovnom svijetu – “small talk for big business”, kultura i bonton u poslovnom komuniciranju, politička komunikacija, kako se dobro posvađati, poslovni styling i razvijanje osobnog stila, psihodrama u poslu i svakodnevnom životu, korištenje intuitivnih i duhovnih spoznaja u poslu te učinkovita komunikacija s medijima, klijentima te životnim partnerima.

Noć uvjeravanja odvijat će se jednom mjesečno u terminima od 18 do 21 sat kako bi svi zainteresirani mogli prisustvovati bez izostajanja s posla.

Prva u nizu radionica bavit će se duhovnim buđenjem – temom koja sve više zanima prosječnog čovjeka koji se, pritisnut ekonomskom i duhovnom krizom sve više okreće sebi i traži putove samospoznaje. O tome kako primijeniti intuitivne te duhovne spoznaje u poslovne, ali i privatne svrhe, govorit će gost predavačica Natalie Luks, osnivačica i voditeljica Škole svjesnog življenja. Ova radionica održat će se u četvrtak, 16. veljače, u prostorijama CroArtPhoto Club, Gajeva 25, s početkom u 18 sati. Cijena sudjelovanja je 300 kuna.

Sljedeća radionica u ožujku bavit će se temom izgradnje poslovnog stila, dok će se radionica u travnju baviti verbalnim sukobima i kulturom komunikacije u politici.

Kako biste saznali više o tome kako moćno komunicirati i uvjeravati te se prijavili na radionice iz ciklusa Noć uvjeravanja posjetite www.ciceron.hr.