Nova linija Šafram začina

U novom pakiranju začina kupci mogu pronaći vlasac, mažuran, bosiljak, kopar, kurkumu, curry, đumbir, mješavinu šarenog papra, dok je dimljena paprika dimljena na prirodnom dimu hrastovog drveta

Lijepo vrijeme unosi promjene i u prehranu. “Teška” zimska jela zamijenit ćemo s puno povrća i salata, a svako će jelo biti ukusnije uz začine. Šafram predstavlja novu liniju začina u vrećicama kojima nećemo samo obogatiti jelo, već i vlastito tijelo.

U novom pakiranju začina kupci mogu pronaći vlasac, mažuran, bosiljak, kopar, kurkumu, curry, đumbir, mješavinu šarenog papra, dok je dimljena paprika dimljena na prirodnom dimu hrastovog drveta.

Poznato je da su začini ljekovite biljke, nutritivno vrlo vrijedne te ne čudi da su nezaobilazan dodatak raznim smoothiejima. Ovisno o raspoloženju, može se dodati kurkuma, đumbir, cimet pa čak i začinska paprika koja ne samo da je bogata C vitaminom, nego će nam pripremiti kožu da prilikom izlaganju suncu lakše poprimi bakreni ten.

Znajući da je svaka minuta dragocjena, Šafram je svojim kupcima pripremio mješavinu začina za grill za piletinu, ribu i kotlete. Radi se o posve prirodnim mješavinama začina, sušenog povrća i soli bez dodataka pojačivača okusa, aditiva i umjetnih bojila i aroma. Privlače svojim ugodnim mirisom i okusom, a osim na roštilju, ovi se začini dakako mogu koristiti i za pripremu jela na tavi i u pećnici.

Dalmatinska mješavina začina je također potpuno prirodna mješavina mediteranskog bilja: origana, bosiljka, majčine dušice, mažurana, ružmarina i kadulje. Odlična je za pripremu umaka od rajčica, mesnih i povrtnih jela, lazanja, pizza, bruschetta, salata i krumpira.