Boris Nagyszombaty - zeljko maslacŽeljko Maslać, dosadašnji direktor komercijalne izvrsnosti Zagrebačke pivovare, imenovan je glavnim direktorom Molson Coorsa za Bosnu i Hercegovinu dok će poziciju komercijalnog direktora za izvrsnost preuzeti je Boris Nagyszombaty.

Ova promocija rezultat je Željkova bogatog komercijalnog iskustva te činjenice da je tijekom dosadašnje karijere u Zagrebačkoj pivovari dao velik doprinos u postizanju prodajnih rezultata izvanrednim vodstvom svojeg tima te stalnim unapređenjima poslovanja i prodajnih aktivnosti, u skladu sa standardima MCBC i organizacijskom strukturom.

Željko Maslać u Zagrebačku pivovaru došao je 2004. godine na poziciju menadžera prodaje za zonu. Godine 2006. napredovao je na mjesto direktora prodaje TIA-e d.o.o., tvrtke kćeri Zagrebačke pivovare, a 2009. preuzima poziciju regionalnog menadžera prodaje Zagrebačke pivovare i člana Uprave tvrtke TIA d.o.o. Početkom 2014. godine imenovan je na novoosnovanu poziciju direktora komercijalne izvrsnosti te se pridružuje lokalnom timu rukovoditelja – CLT-u (Country Leadership Team).

Poziciju komercijalnog direktora za izvrsnost preuzeo je Boris Nagyszombaty, dugogodišnji menadžer Zagrebačke pivovare za regiju Zagreb. Na novoj poziciji Boris će biti odgovoran za odjele podrške prodaji i poslovnih analiza te trade marketing, a ujedno postaje i član Country Leadership Teama.

Boris se Zagrebačkoj pivovari pridružio 2003. godine na poziciji referenta prodaje. Svojim je predanim radom pokazao znanje i spremnost za veće odgovornosti i u vrlo kratkom razdoblju napredovao na poziciju regionalnog Trade Marketing menadžera. Godine 2007. Boris je promoviran na poziciju regionalnog menadžera prodaje za regiju Zagreb, na kojoj je ostvario izvrsne rezultate vezane uz održavanje visokog udjela na tržištu u vrlo složenoj regiji te znatan rast distribucije i egzekucije naših proizvoda. Borisova posvećenost kupcima i rukovoditeljske vještine donijeli su izvrsne rezultate.

Na novim pozicijama Željko Maslać i Boris Nagyszombaty izravno će odgovarati Sergeyu Yeskovu, regionalnom predsjedniku Molson Coorsa za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Ova imenovanja uklapaju se u ambiciju Zagrebačke pivovare u sklopu koje vodeća domaća pivovara podupire razvoj kvalitetnih ljudskih potencijala pružajući zaposlenicima nove prilike za učenje i za nove izazove te ih potiče da budu najbolji u onome što rade. Osim što je vodeća u Hrvatskoj, Zagrebačka pivovara je i #talentbrewer te je nositelj certifikata Poslodavac partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.