Kraševe Napolitanke dolaze u novim formatima i redizajniranoj ambalaži. Pri tome su Napolitanke chocolate cream zadržale ambalažu u svojoj karakterističnoj narančastoj boji, dok su Napolitanke nougat s punjenjem od lješnjaka svoju svijetloplavu opravu ove jeseni zamijenile zagasitom ciglastom varijantom. Voćne Napolitanke lemon orange prozračnost komuniciranju i svježom limun-žutom bojom, a Napolitanke lješnjak bez dodanih šećera dolaze u tamno zelenoj varijanti.

Novost je i da Napolitanke cocoa & milk s kakao vaflom i mliječnim punjenjem odsad dolaze u svijetloplavoj boji, a Napolitanke cocoa & choco s tamnim vaflom i čokoladnim punjenjem na prvi pogled otkrivaju svoju kakao stranu.

“Vjerujemo da će obožavatelji iz prvih redova biti oduševljeni jer osim što police pune novim vizualima i ambalažom, Napolitanke od ove jeseni dolaze i u dva nova formata. U kutiju od 327 grama smjestila su se tri reda pojedinačnih flow pack pakiranja koja čuvaju svježinu Napolitanki. Napolitanke dolaze i u najmanjem pakiranju od 93 grama, a varijante chocolate cream, nougat, lemon orange ili cocoa & milk onom od 187 grama”, poručuju iz Kraša.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!