Novi Heinz umaci na hrvatskom tržištu

Od lipnja 2017. tvrtka AWT je kao ekskluzivni distributer Heinz proizvoda hrvatskom tržištu predstavila Heinz Seriously Good majonezu.

Posebnost ove majoneze je u njenom okusu koji dolazi od najkvalitetnijih sastojaka, poput kokošjih jaja iz slobodnog uzgoja te najkvalitetnijeg ulja i octa. Heinz Seriously Good majoneza dolazi u dva različita pakiranja, 220 ml i 400 ml, te se može pronaći na policama trgovačkih lanaca Tommy, Ribola, Istarski Supermarketi i Victa.

Heinz Yellow Mustard je također novi proizvod na hrvatskom tržištu. Napravljen je od pažljivo izabranih vrsti gorušice uzgojene na poseban način koji ove proizvode čine drugačijim od drugih proizvoda na tržištu.

Karakteristika ovih proizvoda je u njihovom posebno izbalansiranom okusu koji je istovremeno nježan i kremast s laganom dozom gorčine karakteristične za senfove.

Heinz Yellow Mustard dolazi u dva okusa, blagi i ljuti, u volumenu pakiranja od 220 ml te se može pronaći na policama Metroa, Tommyja, Ribole, Istarskih Supermarketa i drugih trgovačkih lanaca.

Prethodni članakJa TRGOVAC magazin – rujan 2017.
Sljedeći članakGoogle kupuje HTC-ovu diviziju pametnih telefona