Gourmand Pastries

Proizvođač pekarskih slastica, danskih peciva i proizvoda od lisnatog tijesta, tvrtka Gourmand, predstavila je novi vizualni identitet koji uključuje novo ime – Gourmand Pastries, nove boje i logotip.

“Strast za razvijanjem izvrsnih pekarskih slastica vodi nas u svemu što radimo. U našim pekarskim proizvodima uživaju potrošači u više od 35 zemalja. Naše slatke i slane poslastice distribuiraju se u supermarketima, ugostiteljstvu i lancima brze hrane, a proizvodnja se odvija u visokotehnološkom objektu u belgijskom Moeskroenu”, poručuju iz Gourmand Pastriesa.

Misija tvrtke, kako navode, je razviti proizvode koji pomažu klijentima da budu uspješni, a vjeruju kako su postali stručnjaci za otkrivanje trendova i razvoj novih proizvoda. Unatoč promjeni vizualnog identiteta, poručuju, sjajan okus njihovih proizvoda nije promijenjen. Isti su ostali i podaci o tvrtki i naplati pa klijenti ne moraju mijenjati postavke u svojim sustavima nabave. Na redizajniranoj internet stranici mogu se pronaći detalji o proizvodima i kompaniji.

Posvećenost kvaliteti
“Pratimo stroge standarde kvalitete i postupaka koji su podložni redovnoj neovisnoj kontroli. Naši proizvodni postupci ispunjavaju standarde BRC, IFS i FDA”, poručuju iz Gourmand Pastriesa.

Proizvodi tvrtke tvrtka Gourmand Pastries u Hrvatskoj se mogu naći u ugostiteljskim objektima i trgovačkim lancima.