Alitalia je dogovorila vrlo važno trogodišnje partnerstvo sa svjetski poznatim i vodećim proizvođačem kave – Lavazzom, kojim će putnicima ove talijanske aviokompanije na čak 147 zračnih linija omogućiti uživanje u ekskluzivnim izboru kave.

Kava-Lavazza-midiInstant kava visoke kvalitete, spravljena od mješavine stopostotnih zrna arabike, te posebno proizvedena za ovu talijansku aviokompaniju, bit će dostupna putnicima svih avionskih klasa. Putnici Business klase na prekooceanskim letovima, uz standardnu ponudu kave koja uključuje beskofeinsku i instant kavu, moći će uživati u posebnoj à la carte ponudi kave, koja nudi tri mješavine espressa.

Tri vrste mješavina koje su dostupne su: iTierra, kava iz organskog uzgoja ekoloških farmi odobrenih od strane organizacije Rainforest Alliance, karakterističnog intenzivnog okusa s notama čokolade, zatim Gran Riserva, kava bogate arome i raskošnog okusa, te Gran Crema, dobro izbalansiran klasični talijanski espresso.

Prema dogovoru dviju kompanija, Lavazza kava posluživat će se u svim lounge barovima aviokompanije Alitalia na talijanskim i međunarodnim aerodromima. Partnerstvo Alitalije i Lavazze predstavlja zajedničko nastojanje promicanja talijanske izvrsnosti u svijetu.

Umjetnost miješanja kave, tzv. koncept blendinga, djelo je osnivača kompanije Luigija Lavazze, koji je tu metodu osmislio u svojoj trgovini u Torinu prije više od 120 godina. Recept miješanja različitih vrsta kave s različitih zemljopisnih područja kompanija slijedi i danas.

Alitalia i Lavazza ujedinili su snage kako bi putnicima ponudili jedinstveno iskustvo – u zraku, ali i na zemlji.

PROMO