25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 23:32
NovoOmiljena Domaćica od sada s Dorina mliječnom čokoladom i krispijem

Omiljena Domaćica od sada s Dorina mliječnom čokoladom i krispijem

Nova Domacica  s Dorinom i krispijemNova Domaćica od sada dolazi kao spoj dva jaka Kraševa branda – Domaćice i Dorine.

Ono što ju oduvijek čini drugačijom i posebnom je preljev od čak 23% čokolade, dok nova Domaćica donosi još jedan novitet – krispi u čajnom pecivu što joj daje obogaćenu i hrskavu strukturu.

Dobitna kombinacija prepoznatljive Dorina mliječne čokolade i Domaćice svojim novim okusom zadovoljit će ljubitelje tradicionalne kvalitete u kojoj uživaju generacije i generacije potrošača od 1957. kad je i nastala najpoznatija obiteljska miljenica – Domaćica.

Čokoladirani čajni keks, jedan je od nositelja Kraševog imidža i dolazi u 5 prepoznatljivih različitih oblika keksa koji su ostali tijekom godina nepromijenjeni te ih u 97% slučajeva prepoznaju ispitanici provedenog istraživanja.

Domaćica je već desetljećima sinonim za fino, ukusno i dobro poznato slatko zadovoljstvo, a pored već svima poznate Domaćice Original, brand uključuje i Tamnu Domaćicu s komadićima kakaovca, Integralnu Domaćicu s okusom naranče te sezonsku Bijelu Domaćicu s cimetom. Kraš priprema i ljetno izdanje Domaćice koje će sigurno oduševiti mnoge novim, svježim okusom.

A do tada uživajte u novom okusu omiljene Domaćice od sada i s mliječnom Dorina čokoladom i krispijem.

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...