orangina-regular-bottleorangina-lemona_bocaOrangina i Limona spadaju u premium segment tržišta, a dostupni su u svim boljim trgovačkim lancima i trgovinama

Obala Grupa d.o.o. generalni je uvoznik i distributer Orangine za Hrvatsku od 1994. godine.

Iako je sredinom devedesetih bila nepoznata u Hrvatskoj, Orangina je kvalitetom, posebnošću i pažljivo planiranom strategijom vrlo brzo osvojila hrvatske potrošače.

Nakon uspjeha na domaćem tržištu, Obala Grupa je proširila poslovanje i na tržište Slovenije te Bosne i Hercegovine.

U ponudi tvrtke od 2010. godine nalazi se i Limona nisko-gazirani sok od limuna i limete. Orangina je dostupna u dvije varijante: Regular od naranče i Rouge od crvene naranče.

Orangina Regular dolazi u staklenoj ambalaži od 0,25 litara te u PET ambalaži od 0,5 i 1,5 litre, dok Orangina Rouge dolazi u staklenoj ambalaži od 0,25 i 1,5 litara.

Limona je na tržištu prisutna samo u staklenoj ambalaži od 0,25 litara.

“Naši proizvodi spadaju u premium segment tržišta te se kvalitetom i karakteristikama diferenciraju od konkurencije, a dostupni su u svim boljim trgovačkim lancima i trgovinama. Orangina i Limona ujedno su i jedini gazirani sokovi koji se, zbog pulpe koju sadrže, prije upotrebe moraju promućkati”, objašnjava Jose Pikunić, marketing menadžer iz Obala Grupe.

Brend Orangina ove godine slavi 75 godina postojanja što će biti popraćeno mnoštvom promotivnih akcija u nadolazećim mjesecima.