Otvoren je novi hipermarket Tommy u Vodicama na adresi Ćirila i Metoda 11 u kojem je radno mjesto pronašlo novih 40 djelatnika.

Ovo je druga po redu Tommyjeva prodavaonica u Vodicama i trinaesta u Šibensko-kninskoj županiji, gdje Tommy zapošljava više od 230 djelatnika.

U novom hipermarketu prodajne površine od 805 m2, kupce očekuje posebno birani asortiman.

Odjeli mesnice, ribarnice, gastronomije, delikatesa, voća i povrća, samo su dio bogate ponude od preko 11.000 artikala, koja će zasigurno zadovoljiti i najizbirljivije kupce.

Tako na odjelu gastronomije kupce očekuje veliki izbor salata i svakodnevno više od 50 različitih vrsta jela. Neizostavan dio ponude svakako je i pekarnica Bobis s tradicijom proizvodnje od gotovo sedam desetljeća.

Kako bi kupcima pružili što ugodniju i jednostavniju kupovinu, prilikom opremanja prodavaonice korištena su suvremena tehnološka rješenja, a posebna pozornost pridavala se uređenju interijera.

Zanimljivo je izdvojiti veliku ilustraciju grada Vodica, koja je postavljena pokraj sedam blagajni na izlazu iz prodavaonice, a istu je za potrebe otvorenja naslikala akademska slikarica Anita Miloš.

Povodom otvorenja Tommy je za svoje kupce pripremio brojne poklone i pogodnosti.

Posebno do nedjelje 21. svibnja, svaka kupovina u iznosu većem od 200 kn, nagrađivat će se kuponima s kojima kupci mogu ostvariti popust od 20 do 50 kuna pri prvoj sljedećoj kupovini u novom hipermarketu, a najkasnije do 28. svibnja 2017. god.

Radno vrijeme nove prodavaonice je od ponedjeljka do nedjelje od 7:00 do 21:00h.

Trgovački lanac Tommy aktivno provodi strategiju društveno odgovornog poslovanja, te uvijek nastoji na neki način pomoći zajednici u koju dolazi prvi put ili je zastupljen manjim dijelom.

Naglasak je najčešće na obrazovne ustanove namijenjene djeci i mladima, pa je tako povodom otvorenja novog hipermarketa donirao Osnovnoj školi Vodice 20.000 kn za potrebe uvođenja bežičnog interneta, koju je preuzeo ravnatelj škole, gospodin Grgo Friganović.

Vrijedna donacija osigurat će učiteljima još kvalitetnije uvjete za rad i prezentaciju naprednih znanja mladim naraštajima koji su naša budućnost.