Otvoren novi Tommy u Zadru

Površina korisnog prostora premašuje 700 četvornih metara s većim brojem parkirnih mjesta za kupce, a zahvaljujući ovoj investiciji otvoreno je 20 novih radnih mjesta

U subotu, 24. kolovoza, dalmatinski trgovački lanac Tommy otvorio je novo prodajno mjestu u Zadru, na adresi Ulica Marka Marulića 7. “Maximarket Tommy u Zadru suvremeno je i funkcionalno opremljen kako bismo kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine uz standardno povoljne cijene”, priopćili su iz Tommyja.

Površina korisnog prostora premašuje 700 četvornih metara s većim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu maximarketa u Zadru karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, voća i povrća, delikatesa i pekarstva s dnevno svježom ponudom koja uključuje i asortiman pakirane svježe ribe.

Zahvaljujući ovoj investiciji otvoreno je 20 novih radnih mjesta. “Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude”, naglašavaju u ovom trgovačkom lancu te zaključuju kako je Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim prodajnim mjestom u Zadru dodatno povećava svoj tržišni udio i u Zadarskoj županiji.

Prethodni članakSky Cola slavi 80 godina Batmana
Sljedeći članakDuhanski proizvodi: Dobri trendovi, ali ne bez izazova