VijestiZemljaOtvoren osmi Interspar hipermarket u Zagrebu

Otvoren osmi Interspar hipermarket u Zagrebu

U sklopu Shopping parka Supernova Zagreb trgovački lanac Spar Hrvatska otvorio je danas svoj osmi Interspar hipermarket u Zagrebu i 17. ukupno u Hrvatskoj, priopćili su iz Spara.

Shopping park Supernova nalazi se u ulici Većeslava Holjevca 62 te je smješten na izlazu iz grada prema Velikoj Gorici.

“Ovim otvorenjem Spar je potvrdio svoju jaku poziciju u glavnom gradu. U novoj prodavaonici očekujemo veliki broj kupaca iz Velike Gorice koji je 6. grad po veličini u Hrvatskoj”, ističe se u priopćenju.

Helmut Fenzl, predsjednik uprave Spar Hrvatska, napominje da Spar bilježi konstantni rast od samog početka poslovanja u Hrvatskoj, pri čemu razlog uspjeha leži u kontinuiranoj partnerskoj suradnji s dobavljačima te u kvaliteti usluga i proizvoda.

Iz trgovca također navode kako se prilikom opremanja Interspar hipermarketa velika pažnja posvetila uštedi energije i očuvanju okoliša. Naime, korištena je LED rasvjeta a otpadna energija hladnjaka i opreme koristit će se za zagrijavanje i hlađenje prostora.

U hipermarketu je otvoreno 100-tinjak novih radnih mjesta. Radno vrijeme Interspar hipermarketa je svaki dan od 07 do 21 sat.

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...