Otvorenjem prvog Žujinog puba Ožujsko Pub Tkalča, u Tkalčićevoj ulici, Zagreb je dobio još jedno mjesto za ugodno druženje, izlaske i uživanje u omiljenom domaćem pivu, priopćeno je iz Zagrebačke pivovare.

Inovativna intervencija u interijer Ožujsko Pub Tkalče uspješno spaja povijesna obilježja gornjogradske arhitekture zgrade na uglu Tkalčićeve i Skalinske ulice s elementima i dojmljivim detaljima suvremene arhitekture.

Uz ugodan ambijent, domaće zalogaje, glazbena događanja i vrhunsku Žuju, Ožujsko Pub Tkalča zasigurno će postati omiljeno okupljalište svih ljubitelja piva i ugodnog druženja.

Veselom raspoloženju mnogobrojnih uzvanika na samom otvorenju pridonio je stand up nastup Ivana Šarića, koji je u moderatorskoj ulozi uz Idu Prester svojim skečevima nasmijao sve prisutne, a poznati glumac Boris Mirković ugodno je iznenadio u ulozi DJ-a te je uz poznati live band Hotline zabavljao posjetitelje dugo u noć.

Ožujsko Pub Tkalča svojim će originalnim interijerom i kvalitetnom ponudom obogatiti ugostiteljsku ponudu Zagreba te njegovim stanovnicima i turistima pružiti novo mjesto za ugodna druženja i dobru zabavu uz nezaobilazno Ožujsko pivo.

“Zagrebačka pivovara kao lider na domaćem tržištu ima obvezu pratiti svjetske ugostiteljske trendove. Raznovrstan program, ugodan interijer prilagođen arhitekturi te širok asortiman piva uz kvalitetnu pivsku hranu jamstvo su kvalitete ovog koncepta, čemu u prilog govori i veliko zanimanje ugostitelja i potrošača i prije samog otvorenja. Dugoročni je cilj ovog pilot-projekta otvaranje Ožujsko pubova i u ostalim gradovima, a sada se ponajprije želi Ožujsko pub Tkalču učiniti prepoznatljivim mjestom među stanovnicima Zagreba i turistima”, navodi se u priopćenju pivovare.