Trgovački centar Delta Planet u Nišu svečano je otvorio vrata za posjetitelje. Prvi Delta Planet u Srbiji ima 40.000 četvornih metara, prostire se na dvije etaže i ima 850 parking mjesta, a izgrađen je za 14 mjeseci.

Posjetitelji u njemu imaju na raspolaganju prodavaonice vodećih modnih brendova, veliki broj restorana i kafića, knjižare, trgovine s kućnim dekorom, a posebna je atrakcija moderno kino s 5 dvorana.

Investicija u Delta Planet vrijedna je 70 milijuna eura i dio je velikog investicijskog plana Delta Holdinga koji uključuje izgradnju poslovnog sjedišta Delta House, renoviranje Sava Centra (početak na jesen 2021.) i druge velike projekte u sektoru nekretnina.

“Otvaramo trgovački centar koji ima regionalni značaj i za građane, i za gospodarstvo Niša i okolice. S otvaranjem 1.100 novih radnih mjesta, to je jedan od Deltinih projekata koji utječe na širu zajednicu i doprinosi razvoju i drugačijem izgledu gradova u kojima poslujemo”, istaknula je generalna direktorica Delta Real Estate Grupe, Angelina Nekić.