DSC_7523Osim velikih ulaganja u modernizaciju prodajnih prostora uvođenjem novih standarda i otvaranjem novih objekata, Konzum podiže ljestvicu i u području unaprjeđenja postojećih asortimana i usluga.

Tako od nedavno, u ponudi Super Konzum Črnomerec svi kupci mogu pronaći zaseban sushi bar, gdje im je svaki dan dostupan svježi sushi.

U sushi baru Super Konzuma Črnomerec kupcima će tako na raspolaganju biti više od 30 različitih kombinacija sushija, koje će od različite svježe ribe i morskih plodova te povrća s dodatcima wasabija i đumbira dnevno svježe na licu mjesta pripremati educirani sushi majstori.

Kombinacije sushija među kojima su najčešći Nigiri i Maki sushi te Sashimi zadovoljit će sve ljubitelje ovog japanskog specijaliteta, a onima željnim istraživanja Konzum sushi majstori će složiti i poseban sushi prema njihovom izboru omiljenih namirnica.

Konzum će tako svojim kupcima omogućiti kupnju jednog od najprepoznatljivijih jela japanske kuhinje, koji je istodobno brz, zdrav i uravnotežen gotovi obrok i izvor minerala, vitamina i proteina. Prateći potrebe svojih kupaca, a potaknut velikim interesom za već postojeći asortiman internacionalnih kuhinja, Konzum je još jednom učinio značajan iskorak te svojim kupcima ponudio ovu jedinstvenu uslugu po uzoru na najbolje sushi restorane.

Konzum posljednjih nekoliko godina ulaže značajna sredstva u konkurentnost i modernizaciju svojih prodajnih prostora, a istim će intenzitetom nastaviti i dalje. Konzum će tako svojim kupcima omogućiti cijeli niz noviteta u ponudi i još bolji doživljaj kupnje, kao što je slučaj i s novim sushi barom u Super Konzumu Črnomerec.