tisak-media-centar-rovinj-004Tisak media centar otvorio je danas na adresi Carera 69 u Rovinju svoju prvu multimedijalnu knjižaru, izvijestili su iz tog specijaliziranog trgovačkog lanca.

Prodajni objekat površine 96 četvornih metara, koji u svom asortimanu nudi knjige, glazbu, filmove, video igrice i tehničke proizvode, otvorila je direktorica Tisak media centra Anita Macanović.

Uz multimedijalne proizvode u ponudi je i raznovrstan poklon program, igračke, školski i uredski pribor te kupnja ulaznica za različita kulturna, glazbena i sportska događanja koje se prodaju u Tisak media centrima, kao i usluge TisakFoto i Tisak&Coffee.

Usluga TisakFoto omogućuje izradu digitalnih fotografija u fotoknjigu ili fotokalendar, a moguće je izraditi i vlastiti fotoproizvod, poput šalica, majica ili plišanih medvjedića, ističu iz TMC-a. Usluga Tisak&Coffee nudi nekoliko vrsta kava dostupnih u praktičnim šalicama pa tako i u žurbi pravi ljubitelji kave mogu uživati u svom omiljenom piću te ga ponijeti sa sobom gdje god idu.

Tisak media centar Rovinj posjetiteljima nudi i posebnu pogodnost do 1. travnja u vidu popusta od 30 posto na sve dječje knjige i slikovnice te na sve igračke. U velikom izboru poklona za najmlađe nalazi se i poznata slikovnica Ježeva kućica te modernije slikovnice poput Upoznaj Barbie, uzbudljive akcijske priče Lego Ninjago – četvorica izabranih, slikovnice Moje lutke za odijevanje s kojom svaka djevojčica može maštovito obući sirenu, vilu, balerinu ili princezu te nova zabavna bojanka s naljepnicama Moj fora ruksak.

Čitajući knjige djeca maštaju, istražuju nepoznato i stječu nova znanja pa će svakoga razveseliti neka od popularnih knjiga u posebnoj ponudi: Kristalna gora i druge bajke, Kralj Arthur, 365 zanimljivih činjenica o svemu, Lijepo ponašanje – Moj prvi bonton te Sasvim sam popubertetio.

Popularne igračke dostupne u ovoj posebnoj ponudi uključuju i Hello Kitty laptop, loptu Fisherprice, Monster High lutku s dnevnikom, mnoštvo Ben 10 figurica, Moje džepne ljubimce te razne druge figurice. Stanovnici Rovinja od danas će moći sudjelovati u mnoštvu nagradnih igara te posebnim popustima na različite dijelove asortimana koje Tisak media centar periodično organizira.

Tisak media centri posjetiteljima pružaju jedinstveni doživljaj svijeta multimedije, dodatne usluge TisakFoto i Tisak&Coffee te mogućnost kupnje ulaznica za sva sportska, kulturna, glazbena i sva ostala događanja za koja se ulaznice prodaju i u sustavu Eventima, Ulaznice.hr-a ili Ticketpro-a.