U subotu, 14. svibnja, trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjestu na lokaciji Trogir-Plano, na adresi Trogirska cesta 6, a u sklopu novog “SPOT shopping parka”.

Hipermarket Plano-Trogir suvremeno je i funkcionalno opremljen kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu. “U njemu je predstavljen novi, unaprijeđeni koncept Tommy hipermarketa koji donosi nove iskorake i nove funkcionalnosti prodajnog prostora pa možemo reći da se radi o trenutačno najmodernijem i najuređenijem maloprodajnom objektu u Hrvatskoj”, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

Za cjelokupan projekt Tommy novog koncepta trgovine, od projektiranja i dizajna do vizualnog označavanja i ostalih aktivnosti, bio je zadužen interni Tommy tim, pri čemu je korištena najinovativnija i najkvalitetnija oprema u segmentu maloprodaje.

Osim stanovnika grada Trogira i okolnih mjesta, hipermarket će, kao i cijeli SPOT shopping park, zasigurno biti prepoznat i od brojnih gostiju i posjetitelja, kao mjesto za povoljnu kupovinu te ugodan boravak i druženje.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2.200 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

Ponudu Tommy hipermarketa je standardno prepoznatljiva i odlikuje se širinom asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu asortimansku ponudu mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno
svježom ponudom. Dodatna je inovacija TO-GO asortiman i noviteti na odjelima pića i to posebno vinoteke.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, a primijenjeno je i niz drugih tehnoloških rješenja čija implementacija pokazuje stratešku orijentaciju Tommyja ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

“Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje trajnu usmjerenost naše kompanije ka razvoju poslovanja i očuvanju liderske pozicije u dalmatinskoj maloprodaji”, poručuju iz trgovačkog lanca te dodaju kako je ovom prigodom zaposleno dodatnih 40 djelatnika.

Prodajnu mreža Tommyja sada čini 227 poslovnica, s više od 130.000 četvornih metara prodajnog prostora.