Otvorene prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije

Ukupno tri nagrade žiri će dodijeliti najbolje ocijenjenim radovima u kategoriji Web marketing kampanja 2010.

U sklopu konferencije Web::Strategija 9 – Oglašavanje je OUT!, koja će se održati 4. i 5. studenog 2010. u Zagrebu, upriličit će se  i svečana dodjela regionalne nagrade: Zlatna nagrada Web::Strategije.

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije su u tijeku. Ukupno tri nagrade žiri će dodijeliti najbolje ocijenjenim radovima u kategoriji Web marketing kampanja 2010.

Dokažite svima da koristite nove i inovativne načine oglašavanja, da znate da je interakcija s potrošačima bitna! Prijavite kampanju koja uključuje internet, e-mail, mobilno oglašavanje, ili je pak kontekstualna (SEM, PPC,…), društveno marketinška, banner ili SEO, poručuju organizatori u priopćenju.

Ako se želite dokazati, prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije otvorene su do 20.10.2010. u 12 sati, a imena pobjednika organizatori će čuvati u tajnosti do samoga dana konferencije kada će biti javno proglašeni. Kako je Zlatna nagrada otvorena za cijelu regiju, prijave se primaju osim iz Hrvatske i iz Srbije, Bosne i Hercegovine te drugih regionalnih zemalja.

Prijave mogu biti i višestruke pa tako jedan prijavljivač može prijaviti čak 10 ostvarenih projekata, a također prijavu ne mora isključivo prijaviti vlasnik rada.

Teme ovogodišnje konferencije su internetski marketing i PR, odnosno interaktivna komunikacija s potrošačima. Stručnjaci u tom području govorit će o web oglašavanju te će se po prvi puta okrenuti i prema web turizmu.