25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 23:11
VijestiZemljaOžujsko pivo nagradilo najbolje studente

Ožujsko pivo nagradilo najbolje studente

slika-dobitnika-ftdZavršeno natjecanje Case Study Competition – Ožujsko pivo najbolje timove nagradilo s 22.000 kuna, kartama za koncert Metallice i nezaobilaznom Žujom

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu danas su dodijeljene nagrade najboljim studentima u sklopu projekta Case Study Competition kojeg je organizirala udruga eSTUDENT.

Ožujsko pivo je sudjelovalo u projektu Case Study Competition, a studenti su se mogli uključiti rješavanjem poslovnog slučaja – osmišljavanjem Ožujsko studentske zaklade prema zadanim kriterijima.

Ožujsko pivo nagradilo je čak dva pobjednička tima s nagradom od po deset tisuća kuna zbog iznimne kvalitete pristiglih rješenja. Članovi dvaju pobjedničkih timova, studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa Katia Abramović, Ivana Kesten i Koraljka Spremić te studenti Ekonomskog fakulteta Kristijan Božić, Jasmina Alijagić, Iva Babić, nagrađeni su i kartama za koncert Metallice koji će se održati 16.05.2010. godine na zagrebačkom Hipodromu.

Posebna nagrada za najboljeg prezentera dodijeljena je ove godine po prvi put. Najbolju prezentericu Ivu Majstorović, studenticu 2. godine Ekonomskog fakulteta Ožujsko pivo nagradilo je s dvije tisuće kuna.

„Izuzetno nas veseli vidjeti ovako veliki interes studenata za projekte koje organizira Zagrebačka pivovara. Veliko nam je zadovoljstvo što smo, u suradnji s Ekonomskim fakultetom i udrugom eSTUDENT, sudjelovali u ovogodišnjem natjecanju Case Study Competition i tako se direktno predstavili mladim talentiranim stručnjacima. Studenti Ekonomskog fakulteta jedan su od ključnih izvora potencijalnih stručnih kadrova te se nadamo da će im i ovaj projekt pomoći u usvajanju dodatnih znanja kako bi se što bolje pripremili za ulazak na tržište rada. Možemo najaviti da ćemo suradnju s Ekonomskim fakultetom nastaviti i ubuduće kroz slične projekte koji slijede“, istaknula je Jadranka Aralica, menadžerica za razvoj talenata u Zagrebačkoj pivovari.

Projekt Case Study Competition organiziran je po uzoru na vodeće svjetske poslovne škole kako bi se studentima omogućilo dodatno praktično iskustvo kroz koje su imali priliku usavršiti znanja usvojena kroz program obrazovanja i riješiti zadane poslovne slučajeve.

U ovogodišnjem Case Study Competition projektu sudjelovalo je 189 timova (587 studenata) sa svojim prijedlozima. Osim Zagrebačke pivovare sudjelovale su i sljedeće tvrtke: Bio Vega, Coca Cola, Connect Call centar, Holcim, Hypo Group, Institut za javne financije, Končar, Loreal, OMV, Pliva te Zagrebačka banka.

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...