Svi ljubitelji petka već odavno znaju da je to najbolji dan u tjednu.
Petak je jednostavno dan kad obavezama kažemo doviđenja, kad odahnemo od tjedne rutine, bezbrižno se opuštamo s prijateljima, prepuštamo se svojim hobijima i uživamo u slobodnom vremenu koje je pred nama…
Petak je poseban po onom fenomenalnom osjećaju slobode i bezbrižnosti, koji svi tako dobro poznajemo. Nažalost, petak je samo jednom tjedno.
Upravo zato Pan pivo novu kampanju posvetilo je tome da nam pokaže na koji način svaki dan u tjednu možemo popraviti s malo osjećaja petka. A kako bolje prizvati osjećaj petka nego s hladnim pivom u ruci? Bilo da se radi o Pan Pilsneru, Pan Lageru ili Zlatnom, svaki Pan može pomoći da se osjećate kao da je kraj tjedna.
Kako bi potrošači lakše odabrali idealno pivo za sebe među različitim varijantama lagera, Pan je predstavio i osvježeni izgled pakiranja. Tako sad na samom pakiranju potrošač može pronaći informacije o svakoj od Pan varijanti.

Novi, pročišćeni izgled
Osvježeni dizajn Pan piva karakteriziraju pročišćene linije, a zadržana je prepoznatljiva vertikalna pozicija Pan logotipa. Dodatno je pročišćena i tipografija logotipa kao i Pan pleter. Uvedeno je kolor kodiranje za svaku varijantu radi jasnijeg raspoznavanja i diferencijacije na polici. Uz promjene u boji i dizajnu, Pan pivo na samom pakiranju sad nudi i dodatne informacije o svakoj varijanti, kako u obliku pečata na trbušnoj etiketi, tako i kroz komunikaciju na vratnoj etiketi.

Ljubitelji osvježenja i druženja odabrat će Pan Lager koji karakterizira uravnotežen okus, Pan Pilsner će za opuštanje i uživanje odabrati oni koji preferiraju prepoznatljivi okus Saaz hmelja, a Pan Zlatni sa svojom karakterističnom zlatnom bojom i bogatim okusom će i dalje biti najbolji izbor za trenutke zlata vrijedne. Oni koji vole uživati svim osjetilima će odabrati Pan Tamni, pivo tamne boje i iznimne pitkosti. Bezalkoholni Pan Free izvrstan je izbor za ljubitelje punog okusa lagera u kojemu se može opušteno uživati u svakoj prigodi.

Redizajnom su obuhvaćena pakiranja u staklenim i PET bocama te limenke, a pakiranja u novom dizajnu na police stižu tijekom svibnja.

Koji god Pan odabrali, ne možete pogriješiti – osjećaj petka možete imati svaki dan!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!