OstaloTV2nd FMCG&Retail Arena: Panel "Trendovi u maloprodaji"

2nd FMCG&Retail Arena: Panel “Trendovi u maloprodaji”

Panel diskusija “Trendovi u maloprodaji” održana je u okviru konferencije 2nd FMCG&Retail Arena 18. listopada 2011. godine u Zagrebu.

Govorilo se o tendencijama razvoja internetske trgovine u zemljama regije i svijetu te kolika je važnost i općenito uloga tehnologije u unaprjeđenju odnosa s potrošačima.

Moderator panela bio je Tomislav Čorak, Principal u A.T. Kearney Hrvatska, a sudjelovali su: Jerzy Glinka, komercijalni direktor za središnju Europu trgovačkog lanca Tesco, Tomislav Bagić, direktor maloprodaje u Mercator Hrvatska, Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma, Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica trgovačkog lanca Bingo iz Bosne i Hercegovine te Iva Kutle, predsjednica Uprave i direktorica marketinške agencije Digitel.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...