papstar-asortimanTvrtka Matram u svojem asortimanu nudi široki izbor kvalitetnih proizvoda za jednokratnu upotrebu robne marke Papstar koja je osvojila vodeće tržišne pozicije u Europi.

Ponuda uključuje više od 7000 proizvoda iz asortimana za pakiranje, higijenskih proizvoda, proizvoda za održavanje, dekoracija, papirne galanterije i sezonskog programa.

U okviru mirisnog asortimana Papstar nudi mirisno ulje, mirisne lučice, mirisne svijeće i mirisne štapiće, a svi ovi proizvodi dostupni su u različitim dimenzijama i mirisima od kojih su posebno atraktivni lavanda, vanilija, naranča, limun, eucalyptus, jagoda i ruža.

Distribucija Papstar asortimana obuhvaća cijelo hrvatsko tržište te zemlje regije: Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Albanija i Kosovo.

Iz Matrama proizvode ove robne marke preporučuju zbog njihove visoke kvalitete, široke palete potrošnih roba za profesionalce i kućanstvo te, posebno naglašavaju, stoga što se radi o proizvodima koji su izrađeni od prirodnih obnovljivih sirovina.

“Budući ciljevi našeg rada temelje se na profesionalizmu, konstantnom rastu, kako na domaćem, tako i na tržištima susjednih država, te na izgradnji kvalitetnih odnosa s kupcima. Matram podržava marketinške i prodajne akcije u dogovoru sa svojim kupcima na nivou cijele godine te vrlo često nastojimo unijeti novosti na području cjelokupnog asortimana”, kaže Ivan Madunić, direktor tvrtke.