Sezona je roštilja i druženja uz meso, a tko je bolji da ti da inspiraciju od PIK-ovog Pavla Pikasa? Pikaso se vratio i ove godine, a sa sobom je donio ne samo inspiraciju za tvoje kulinarske mesne avanture, nego i nove proizvode koji će obogatiti svako roštiljanje.

Vrhunski proizvodi PIK Vrbovca dolaze u prepoznatljivim pliticama koje se lako otvaraju i omogućuju brzu i jednostavnu pripremu grill specijaliteta. Poznati PIK okus i širok izbor proizvoda, od asortimana svježeg mesa, do Volim roštilj grill asortimana, zadovoljit će sve ljubitelje dobrog roštilja. Provjereno podrijetlo, širok asortiman i praktična pakiranja najbolji su preduvjeti da uz PIK proizvode svi postanu umjetnici roštilja.

Za što kvalitetniji i nezaboravniji roštilj, Pikaso ove godine predstavlja još bogatiji asortiman PIK svježeg mesa.

Novi proizvod za koji smo sigurni da će se jako brzo svidjeti svima su Svinjski ražnjići koji dolaze u pakiranju od 400 grama. Ražnjići se rade od najkvalitetnijeg svinjskog buta, a proizvod je, kako bi roštilj majstorima proces roštiljanja prošao što jednostavnije i lakše, prethodno začinjen. U pakiranju od 400 grama nalazi se pet ražnjića.

Drugi novi proizvod koji će vaše roštiljanje učiniti nezaboravnim su Mesni uštipci sa sirom, koji dolaze u pakiranju od 300 grama. Radi se o sočnoj i zanimljivoj kombinaciji ukusnog mesa, začina i kremastog sira. Uvjereni smo da će i ovaj proizvod brzo pronaći svoje kupce te postati neizostavan dio svakog druženja uz roštilj.

PIK Vrbovec je vodeći proizvođač svježeg mesa u Hrvatskoj, surađuju s više od 100 farmi, a iz hrvatskog uzgoja u PIK godišnje dolazi više od 350.000 svinja i 35.000 goveda. U isto vrijeme, PIK Vrbovec je najveći nositelj oznake “Meso hrvatskih farmi” na hrvatskom tržištu crvenog mesa, što znači da potrošači mogu biti sigurni u vrhunsku kvalitetu, sigurnost i domaće podrijetlo proizvoda.

Lanac vrijednosti stočne proizvodnje započinje na plodnim poljima, nastavlja se na domaćim farmama svinja i junadi, a završava proizvodnjom domaćeg mesa u strogo kontroliranim uvjetima.

Tako se potrošačima jamči svježina i vrhunska kvaliteta jer sirovina koja je jučer bila na farmi, danas je u proizvodnji, a sutra će već biti na stolovima potrošača.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!