Pevec u Bjelovaru otvorio vrata: Kupci navalili na bijelu tehniku

Prema planu stečajnog upravitelja Darka Šketa, početkom ožujka otvorit će se prodajni centar u Zadru, a potom i u još nekim gradovima.

Nakon dva mjeseca, jutros u 8 sati ponovno je otvoren prodajni centar Peveca u Bjelovaru, čiji je početak rada nestrpljivo očekivalo 50-ak kupaca koji su pohrlili među police u potrazi za jeftinijom robom.

U tome se nisu prevarili, posebice oni koji su na odjelu bijele tehnike kupovali i do 60 posto jeftinije hladnjake, peći ili klima uređaje. Tako je već u prvih desetak minuta nakon otvaranja na tom odjelu zabilježena i rekordna pojedinačna kupnja vrijedna 10.000 kuna. Cijene kupci drže povoljnima, osim televizora koji su nešto skuplji nego u prijašnjoj ponudi. Zasad se neće moći plaćati čekovima, ali “prolaze” sve kreditne kartice.

U bjelovarskom centru raditi će 55 djelatnika, koje raduje što je s većinom dobavljača dogovorena isporuke robe, što jamči dugorčnije poslovanje.

Prema planu stečajnog upravitelja Darka Šketa, početkom ožujka otvorit će se prodajni centar u Zadru, a potom i u još nekim gradovima. (Večernji.hr)

Prethodni članakMercator prepolovio dobit u 2009.
Sljedeći članakNelikvidnost: Svako peto poduzeće u strahu od stečaja