Pevec donacijom od 240.000 kuna pomogao rad vukovarske Pučke kuhinje

Ovo je već četvrta godina suradnje vukovarske Pučke kuhinje i Peveca koji mjesečno kuhinju potpomaže s 20.000 kuna

Trgovački lanac za dom i vrt Pevec u Gradskoj vijećnici Vukovara potpisao je ugovor o donaciji vukovarskoj Pučkoj kuhinji vrijedan 240.000 kuna. Ovo je već četvrta godina suradnje vukovarske Pučke kuhinje i Peveca koji mjesečno kuhinju potpomaže s 20.000 kuna što bi značilo da bi do kraja 2020. ukupan iznos donacije bio gotovo milijun kuna.

“Kontinuirano pomaganje pučke kuhinje u Vukovaru, gradu heroju naša je dužnost ali i obaveza. Nedavno smo upravo u Vukovaru otvorili novi trgovački centar te zaposlili 50 novih djelatnika stoga imamo dužnost pomoći onima koji nisu u mogućnosti priskrbiti osnovnu ljudsku potrebu – a to je topli obrok. Naša donacija omogućava nesmetani rad kuhinje i smatram da svi zajedno moramo raditi na ovakvim projektima kako ne bi bilo gladnih nigdje u Hrvatskoj”, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

“Iznimno smo zahvalni što je Pevec prepoznao važnost našeg djelovanja i što već gotovo tradicionalno, četvrtu godinu zaredom podržava naš rad i omogućuje kvalitetno funkcioniranje Pučke kuhinje. Pevec je dugogodišnji pouzdan partner Grada Vukovara na čitavom nizu projekata, a nedavno je i službeno u Vukovaru s modernim prodajnim centrom u kojem je zaposlenje pronašlo 50 Vukovaraca”, izjavio je Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara.

Pevec kontinuirano ulaže u Slavoniju. Uz to što je u listopadu otvorio novoizgrađeni prodajni centar u Vukovaru, novi će centar uskoro niknuti i u Vinkovcima, a preuređuje se i centar na novoj lokaciji u Slavonskom Brodu.

Prethodni članakRibola i Henkel Croatia donirali KBC Split
Sljedeći članakCoca-Cola u Hrvatskoj u šest godina uložila 13 milijuna kuna u zajednicu