Uprava Pevexa odlučila je ove godine za blagdan Uskrsa razveseliti svojih više od 2000 zaposlenika isplatom uskrsnice u iznosu od 700 kuna. Prethodnih je godina uskrsnica iznosila 200, 300 potom 500 kuna, da bi sada u okolnostima potresa i pandemije njezin iznos bio povećan na 700 kuna.

“Organizirati produktivan rad u vrijeme globalne pandemije, za poduzetnike je značilo suočavanje s brojnim izazovima i stvaranje potrebe za brzim i značajnim prilagodbama. Svi naši zaposlenici su pokazali izniman angažman i predanost pri obavljanju posla u ovim, za sve, izazovnim vremenima. Isplatom uskrsnice želimo im zahvaliti na izuzetno predanom radu i ostvarenom uspjehu, koji nije prošao nezamijećeno. Napredak i rezultati ne postižu se pojedinačno, već timski, uz mnogo uvažavanja, poštovanja i suradnje”, poručili su iz Uprave trgovačkog lanca.

Shvaćajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak Pevexa jest briga o zaposlenicima. Osim isplate uskrsnica i božićnica, tvrtka zaposlenicima pruža unapređenje standarda putem raznih drugih pogodnosti poput obrazovnih edukacija, zdravstvenih pregleda i različitih naknada kao i povećanja prosječnih neto primanja koja su povećana za gotovo 50% u odnosu na prethodne godine te prosječno iznose oko 6.500 kuna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!