energia-largePfanner Energia je proizvod renomiranog proizvođača sokova i napitaka koji je ponovno prisutan na tržištu Republike Hrvatske.

Ovoga puta na policama domaćih trgovina Energia se može pronaći samo u jediničnom pakiranju u limenci.

Distribucija ovog energetskog pića pokriva cijelo tržište s posebnim naglaskom na kanal benzinskih crpki koji čini okosnicu u prodaji ove kategorije proizvoda.

Kada je riječ o tržišnom udjelu, iz AWT Internationala, distributera Pfanner Energie na hrvatskom tržištu, ističu kako je s obzirom na nedavni početak distribucije o tim podacima prerano govoriti. No, uvjerenja su kako će Energia zauzeti značajan udio u prodaji do kraja tekuće godine, a pogotovo u 2012. godini.

Proizvodi iz asortimana Pfannera iznimno su cijenjeni na tržištu, a upravo kombinacija visoke kvalitete i pristupačne cijene jamči dobru kupnju potrošačima, a trgovcima veću apsolutnu zaradu uslijed veće rotacije.

Za iduću godinu ponuda će se proširiti i 4pack pakiranjem, dok će s ostalim novitetima pričekati do potpune pokrivenosti tržišta, navode iz AWT Internationala.

Marketinške aktivnosti provodit će se planski s ciljem povećanja uočljivosti na prodajnim mjestima, što će popratiti i kontinuiranim akcijskim prodajama.