Plidenta: Za sve potrebe čišćenja, zaštite i njege zubi

Plidenta ima široki asortiman u svim segmentima, koji zadovoljava sve potrebe čišćenja, zaštite i njege zubi i usne šupljine – od najprodavanijih zubnih pasti u Hrvatskoj Superfresh i Herbal, ili iznimno popularne i učinkovite Extra White do revolucionarne zubne paste Plidenta Pro-t-action s probiotičkim bakterijama koja klinički dokazano smanjuje broj uzročnika karijesa, bakterije S. mutans.

Zubne paste su kategorija nastala zbog potrošača. Svaka inovativna zubna pasta poboljšava indeks oralne higijene stanovništva. Kupci traže da zubna pasta ima višestruka djelovanja, da je najviše kvalitete, ima dobar okus, da je moderna i ima najpovoljniju cijenu, da je za svako domaćinstvo – da jednostavno “zna što potrošač želi”.

Zubna pasta je jedan od rijetkih proizvoda, uz mlijeko i kruh, a i to na žalost sve manje, koji se koristi svaki dan i to više od jedanput dnevno. Prodaja zubnih pasti je slična prodaji u pekarnici. Morate imati puno vrsta “kruha” jer kad ostane zadnja štruca kupac će vas vjerojatno pitati je li možda kifla svježija.

“Trgovac koji danas upravlja kategorijom zubnih pasti ima veliku moć, ali i veliku odgovornost prema potrošačima. Udjel koji neki brend zubnih pasti ima na polici u pravilu će biti njegov tržišni udjel. Omogućite svakom potrošaču bez obzira na njegov status i prihode izbor njegove omiljene zubne paste prema njegovim potrebama, mentalitetu i stilu potrošnje”, poručuju iz Atlantic Grupe.

U sklopu marketinške akcije “Pametna kupnja”, koju prati medijska televizijska i online kampanja, u kojoj potrošači Plidente govore o tome što za njih znači pametno kupovati, Plidenta je kod svih kupaca do 30. travnja odlučila provesti nacionalno sniženje cijena. Najprodavanijim Plidentama Superfresh i Herbal snižena je cijena i do 33%.

“U sklopu kampanje Plidenta je u redovnoj distribuciji na tržište lansirala dva bonus ‘vrijednost za novac’ artikla – Plidentu Family i Extra Smile 50+25 ml gratis. Do kraja akcije u lipnju ove godine Plidenta će partnerima ponuditi još sličnih iznenađenja”, kažu u tvrtki.

Uz to, Plidenta je postala partner Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), krovne strukovne udruge hrvatskih doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara i dentalnih asistenata.

Trogodišnja partnerska suradnja u edukaciji o preventivi i zaštiti oralnog zdravlja realizirat će se zajedničkim promotivnim aktivnostima i pravom korištenja znaka HKDM na ambalaži.

Da je zajednička suradnja itekako dobrodošla potvrđuju podaci Hrvatskog zdravstveno-statističkog ljetopisa koji pokazuju da su Hrvati plombirali čak 1.845.400, a izvadili 556.384 zubi. Na vrhu bolesti je zubni karijes koji je utvrđen u 1.937.499 slučajeva, a slijede bolesti pulpe i peripetalnih tkiva u 1.147.400 slučajeva.

Prethodni članakDragonja i Židan skeptično o dovršetku prodaje Mercatora
Sljedeći članakUvoz meda u Hrvatsku porastao čak tri puta