Procter & Gamble: blend-a-med, blend-a-dent i Oral-B

Procter & Gamble na hrvatskom tržištu oralne higijene nudi brendove blend-a-med, blend-a-dent i Oral-B.

blend-a-med zubne paste dostupne su u varijantama 3D White, Complete 7 + Mouthwash, 3D White Fresh Cool Water, Anti Cavity Mild Fresh, Anti Cavity Herbal i Anti Cavity Healthy White.

U portfelju marke blend-a-dent nude se kreme za učvršćivanje zubnih proteza u varijantama Denture Fresh Mint, Denture Mild Mint, Denture Neutral i Cleanser Fresh.

U Hrvatskoj je dostupna široka ponuda električnih zubnih četkica Oral-B i njihove popratne opreme, a tehnološki najnapredniju zubnu četkicu Oral-B Triumph 5000 može se pronaći u većini elektro-trgovina.

Na tržište su nedavno uvedene i tri nove četkice s tehnologijom TriZone: Oral-B TriZone 500, Oral-B TriZone 1000 i Oral-B TriZone 3000.

“U našoj su ponudi trenutačno najpopularnije i najprodavanije električne zubne četkice Oral-B Vitality Precision Clean, Oral-B Vitality 3D White te Oral-B Professional Care 500”, ističu iz Procter & Gamblea.

Asortiman ovih proizvoda može se pronaći u drogerijama Bipa i dm, trgovačkim lancima Spar, Metro, Konzum te brojnim trgovinama elektro opreme.

Uz nove zubne četkice TriZone 500, 1000 i 3000 od noviteta u ponudi na hrvatskom tržištu iz tvrtke ističu i pakete s dvije zamjenske glave četkice te pakete zamjenskih glava četkica 3+1 gratis.

Prethodni članakHrvatska među europskim zemljama s najslabijom potrošnjom
Sljedeći članakPivovarna Laško: Prošle godine 248 milijuna eura prihoda