Podravka objavila web stranice Lero sokova

Podravka je za svoje vjerne potrošače, ali i one koji će to tek postati objavila web stranice Lero sokova na adresi www.lero.com.hr

Web stranice vizualno dočaravaju Lero trg na kojem se odvija svakodnevni urbani život. Na njima se nalaze informacije o proizvodima Lera, recepti za koktele pripremljene s Lero sokovima, informacije o voću koje se nalazi u Lero sokovima, blog „event(ura) by Lero” koji se bavi nikad dovoljno dobro objašnjenim muško-ženskim odnosima te informacije o nagradnim igrama.

Korisnici se mogu prijaviti i za dobivanje e-newslettera te na taj način biti redovito obavještavani o svemu što se zbiva na Lero stranicu.

Za sve koji vole Facebook otvoren je i Lero profil na ovoj vrlo popularnoj društvenoj mreži. Na profilu se nalaze osnovne informacije o brandu, TV spotovi, slike, informacije o blogu „event(ura) by Lero”, a fanovi Lera mogu i na ovoj web destinaciji u direktnoj komunikaciji doznati sve što ih zanima.
Do svih slika vezanih uz Lero posjetitelji mogu doći i putem službenog Podravkinog kanala na Flickru (www.flickr.com/podravka).

Nove Lero web stranice predstavljaju nastavak komunikacije s korisnicima putem weba, započete prošlogodišnjim izdanjem web stranica www.uleti.com.hr.

O Leru

Već 41. godinu Lero je prisutan na domaćem i stranom tržištu i jedan je od prvih licenciranih brandova u ovom podneblju. Nov, upečatljiv dizajn ambalaže utjelovljuje izvorno bogatstvo i prirodnu snagu voća. Lero sokovi su prirodni voćni sokovi proizvedeni od najboljih koncentrata i voćnih sastojaka. Preporučujemo ih svima koji paze na svoje zdravlje, uživaju u istinskim prirodnim voćnim okusima te cijene kvalitetu proizvoda. Asortiman Lero sokova sastoji se od voćnih sokova, nektara, negaziranih osvježavajućih pića od voćnog soka, ledenih čajeva, voćnih i light sirupa te instant napitaka.