poklonimehr-home-stranicaBliži se rođendan drage osobe, godišnjica braka, momačka zabava, dobili ste prinovu u obitelji ili je  Vaša sestrična konačno diplomirala. Nedostaje Vam ideja ili vremena za odabir idealnog poklona? Vrijeme je za revoluciju u poklanjanju. Darujte im WOW poklon.

PokloniMe.hr, prvi hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep od danas je na usluzi svima koji dragim osobama žele darovati nešto originalno.

Na adresi www.poklonime.hr korisnicima je na raspolaganju više od 150 poklona koje u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži ili putem E-mail vaučera mogu pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima.

Odsad možete darivati nezaboravna iskustva poput kreiranja T-Shirta s dizajnerom Robertom Severom, tečaj crtanja grafita s najpoznatijim hrvatskim writerom Slavenom Lunarom Kosanovićem, stilističko pospremanje ormara by modna stilistica Alma, svladati osnove plesa u plesnom studiju Lane Jurčević, naučiti spravljati koktele s međunarodno priznatim koktel-majstorom Marinom Nekićem, naučiti osnove enologije i kuhanja s Reneom Bakalovićem ili napraviti svoj prvi sushi sa sushi majstorom Nenadom Stošićem.

Parcela na Mjesecu idealan je personaliziran poklon za sve one koji se žele malo odmoriti od šefa ili punice. Ukoliko svojoj ljubavi nemate vremena skidati zvijezde s neba, možete je obradovati jedinstvenim poklonom: “Nazovi zvijezdu na nebu ili pravu ružu nečijim imenom”.

Svi oni koji još uvijek nisu sigurni žele li postati pastiri, na www.poklonime.hr ekskluzivno mogu pronaći poklone “Rent a koza” i “Postani pastir na jedan dan” u kojem se možete upoznati sa životom pastira i koza na prekrasnoj Zrmanji, musti koze, naučiti spravljati sir te uživati u izvrsnoj domaćoj hrani i prirodi.