Osim hladne zime u veljači je više nego u bilo koje doba godine u zraku ljubav. Zaboravite šalove, kape i rukavice, zagrijte se ispod dekice i iz omiljene fotelje s nekoliko klikova mišem odaberite svojoj ljubavi poklon za Valentinovo.

PokloniMe.hr, je prvi hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Na adresi www.poklonime.hr možete pronaći preko 600 romantičnih poklona koje u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži ili putem E-mail vaučera možete pokloniti svojoj ljubavi. Dostava je besplatna.

Pokloni za Nju

 1. Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom
  Sama činjenica da voljenoj osobi želite skinuti zvijezdu s neba lansira ovaj poklon u sam vrh romantičnih poklona. Nazovite zvijezdu na nebu njenim/njegovim imenom i neka Vaša ljubav treperi na nebu zauvijek.
 1. Glupo Valentinovo – personalizirana čokolada s vašom porukom
  Čak i ako mislite da je Valentinovo glupo, šaljiva slatka sitnica uvijek će obradovati Vašeg partnera. Za prave sladokusce tu je bombonjera u obliku srca.
 1. Buket cvijeća od ruža ili balona uvijek je pun pogodak.
  Recite svojoj dragoj Hvala, Volim te ili Molim te… buketom i budite sigurni da će Ona procvjetati od sreće.
 1. Drveni privjesak za ključ izgraviran sa slikom i imenom u obliku srca ili puzzli
  Ključ za sreću je zaljubljeno srce. Zato ako ste našli svoju goru polovicu poklonite mu/joj srce privjesak izgraviran s imenom i slikom i nek’ se odmah zna kome Vaše srce pripada.
 1. Kažu da ljubav ide kroz želudac zato poklonite svojoj dragoj kuharicu s njenim imenom ili dasku za kuhanje personalizranu s vašom ljubavnom porukom
 1. Lokot zaljubljenih – s Vašim imenima i važnim datumom
  Poput tisuće zaljubljenih diljem svijeta zaključajte i vi svoj lokot na ogradu nekog mosta i bacite ključ u rijeku da vašu ljubav nitko više ne može otključati.
 1. Za ljubav je baš uvijek dobro vrijeme. Zato je sat u obliku srca s vašom slikom i porukom napravljen od drveta ili gramofonske ploče super način da joj poručite kako često mislite na nju.
 1. Puzzle od vaše zajedničke slike
  Slika govori 1000 riječi zato da ne biste morali puno pričati poklonite svojoj ljubavi personalizirani poklon napravljen od Vaših slika i ostavite je bez riječi.
 1. Posvoji par labudova u Zoo vrtu Zagreb
  Budite originalni i ovog Valentinova iznenadite svoju labudicu potpuno originalnim darom. Odvedite je u prirodu na upoznavanje svojih novih prijatelja.
 1.  Mr. Right & Mrs. (always) Right
  Pravi poklon za gospodina pravog i njegovu gospođu uvijek u pravu. 🙂

Pokloni za Njega

1. Za Valentinovo ili bilo koji drugi dan u godini svog dragog ćete uvijek razveseliti seksi poklonom. Zato predlažemo Zvonce – Ring for sex ili ako mu želite direktnije reći što Vam je na umu poklonite I like sex with You – kondom.

2. Ako ne znate što biste radili za Valentinovo predlažemo da ostanete doma i zaigrate s njim Striptiz – društvenu igru ili kama sutra karte.

3. Moja parcela na Mjesecu
Volim te do Mjeseca i nazad ne mora više biti samo fraza. Poklonite svom dragom vlastito zemljište na Mjesecu i dokažite da držite do svojih obećanja.

4. Postani pilot na jedan dan
Ispunite dječački san svom muškarcu i sigurno će se i on potruditi ispuniti vaše snove.

5. Ukoliko ste i vi ljubiteljica adrenalina možete skupa provesti uzbudljiv dan na kartingu natječući se tko bolje vozi.

6. Vi ste njegova Barby,  a on Vaš Ken zato mu napravite njegovu Mini Me figuricu napravljenu po njegovoj slici.

7. Ako je Vaš dragi sportskog duha Next bike kartica bit će super dar s kojim se može čak godinu dana đirati tuđim bicom po Zagrebu i Šibeniku.

8. Johnnie Walker viski personaliziran s osobnom porukom na etiketi ili izgravirana pljoska zagrijat će svakog pravog muškarca, (čak i oko srca).

9. Ako je Vaš dragi ljubitelj pive napravite mu personaliziranu gajbicu za omiljeno pivo i priložite otvarač za pivo koji svršava od dragosti kad otvara pivu, doslovce J.

10. Najbolji poklon ste Vi – Seksi mašna oko Vašeg tijela
Šećer na kraju. Bez obzira na prigodu najbolji poklon svom dragom ste uvijek upravo Vi sami. Zato zapakirajte se u crvenu satensku mašnu ili nabacite slatke seksi tange i neka mu ovo Valentinovo zaista bude vruće.

PROMO