jana-osmijehOptimisti lakše prolaze kroz život pa je Jana razvila “Igru optimizma” na  www.vodasporukom.com za vaš vedriji pogled na život.

Na internetskoj stranici Jane može se vježbati optimizam.

Jana je stoga smislila igru optimizma, jednostavnu tehniku kojom svom mozgu sugeriramo prepoznavanje samo pozitivnih emocija što dovodi do optimističnijeg pogleda na život. Prednost je ako se radi redovito jer je na taj način učinak bolji, a ljudi sretniji i optimističniji.

Kako aplikacija funkcionira?
Jednostavno:  Između ponuđenih lica u što kraćem vremenskom roku treba pronaći ona nasmiješena – i na taj način vježba se pozitivno razmišljanje. Što više lica pronađete, dobijete više bodova i više razloga za zadovoljstvo. I kako to obično biva, promjene kreću od nas. Samo promjenom sebe možemo promijeniti svoju okolinu, a onda i cijeli svijet. Igra optimizma potiče  te promjene.

Uz jednostavno i funkcionalno vježbanje optimizma, svakom odigranom igrom sudionici postaju dijelom dobrog djela. Naime, svaka odigrana igra znači i 10 virtualnih kapljica za humanitarni projekt Konjičkog kluba Eohippus u  donacijskom programu Jane “Vode s porukom”, a koji će i uz vašu pomoć doći do željenog cilja – unapređenja dobre prakse volontiranja te razvitak sportsko – rekreacijskih aktivnosti invalidnih osoba i njihovu socijalizaciju.
Zato posjetite internet stranicu, budite optimistični, nasmiješeni i donirajte.

PROMO