Ovog proljeća predstavljen je Jupol Classic s novom, poboljšanom formulom koja omogućava da se s manjom količinom izdašnije boje od sada može prebojati do 20% više unutarnjih površina.

Na temelju analize tržišta i korisnika unutarnje zidne boje Jupol Classic, novom formulom se uspjelo približiti uobičajenom načinu upotrebe proizvoda. U tu svrhu u tvrtki Jub su pri razvoju nove formule dali veliki značaj miješanju boje s vodom.

Poboljšanu unutarnju boju Jupol Classic može se rijediti s vodom do 15%, a s manjom količinom izdašnije boje može se prebojati više unutarnjih površina. Nanošenje boje bit će jednostavnije i bez vidljivih tragova valjka. Površina prebojana Jupol Classicom ima finiju strukturu i ljepši izgled filma boje. Usto, Jupol Classic je primjeren za izradu različitih nijansi boja.

“Jupol Classic je unutarnja zidna boja kojoj vjerujete više od 40 godina, a na temelju dugogodišnjeg iskustva kojeg smo dobili zajedno s vama, od danas je još bolja i korak ispred u ispunjavanju vaših očekivanja. Jupol Classic danas kupuje sedam od deset kupaca tako da godišnje bojama iz skupine Jupol prebojamo 200 milijuna kvadratnih metara zidnih površina”, ističu iz tvrtke.

Prednosti boje Jupol Classic s poboljšanom formulom: veća izdašnost: 15 l do 100 m², do 20 % više prebojane površine, veća pokrivnost, lakše nanošenje i ljepši izgled filma boje.

PROMO