badel-predstavljanje-logotipa-001Premijerno prikazivanje jubilarnog logotipa održano je na međunarodnom sajmu GAST

Proizvođač vina i jakih alkoholnih pića Badel 1862 predstavio se na 17. međunarodnom Sajmu GAST u Splitu, koji se održao od 21. do 25. ožujka na Žnjanu, te je ovom prilikom premijerno prikazao novi logotip koji je osmišljen u čast 150. obljetnice kompanije.

Izložbeni prostor Badela 1862 na GASTU krasio je crno-zlatni jubilarni logotip, koji je osmišljen kao spoj 150 godišnje tradicije i modernih elemenata koji simboliziraju povezanost Badela 1862 i svih njegovih brendova s novim trendovima na tržištu, navodi se u priopćenju tvrtke.

Predstavljanje logotipa popraćeno je zabavnim programom na Badelovom izložbenom prostoru uz degustacije odabranih proizvoda.

badel-predstavljanje-logotipa-002“Kompanija koja se može pohvaliti svojom bogatom poviješću, a čiji korijeni sežu još u davnu 1862. godinu kada je Franjo Pokorny postavio prve temelje za proizvodnju alkoholnih pića, danas je sinonim za vrhunsku kvalitetu. Suvremena tehnologija u kombinaciji sa stoljetnim strogo čuvanim recepturama jamči proizvode prihvaćene kod svih generacija čiji se okusi i doživljaji prenose naraštajima već 150 godina”, navode iz Badela 1862.