Mirela Foric Srna, Ana P. Gojanovic, Daniela Gajski, Ana Norsic, Milica MIhajlovic, Iva Balent, Karla Kaic, Ivona Janjic i Andrea CermakU subotu, 7. svibnja u centru Zagreba brojni su se građani zaustavili na Trgu ljubavi u Cesarčevoj ulici i svjedočili da samo ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život, što prenose i poruke ljubavi koje potpisuje Louise Hay na novoj ediciji Jana bočica.

Jana je podsjetila da ima toliko različitih oblika ljubavi i podsjetila kako kada se fokusiramo na njih, dopuštamo da najbolje od nas izađe na površinu.

Kroz svoj humanitarni projekt, Jana skreće pažnju da uz samo malo ljubavi može napraviti velike stvari koje će nekome uljepšati život i zagrijati srce. Baš zato su svi na Trgu ljubavi imali priliku dijeljenjem fotografija na društvenim mrežama uz #samo ljubav i posjetom stranici www.vodasporukom.com prikupljati kapljice za humanitarni projekt “Trica u mraku”.

Realizacijom donacije Jana će pridonijeti poboljšanju psihofizičkog zdravlja i pozitivno utjecati na podizanje kvalitete života slijepih osoba. Upravo stoga Trg ljubavi motivirao je mnoge da naprave dobro djelo, prepuste se emocijama, ožive uspomene, ponovo spoznaju snagu ljubavi i podsjete se koliko ljubav daje smisla životu.

Korištenjem poruka ljubavi Louise Hay Branka Krstulović, Mirela Forić Srna, Andrea Čermak, Ogi Antunac, Korana Gvozdić, Kristina Krepela, Anamarija Brkić A’marie, Dubravko Šimenc, Josipa Pavičić, Ana Radišić, Ivana Mišerić i brojni drugi svjedočili su kako je uistinu ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom.

Uz posebno osmišljene etikete, u čak 33 varijacije, koje predstavljaju sve boje i vrste ljubavi –  romantične, obiteljske, prijateljske, ljubavi prema prirodi i umjetnosti, ljubavi prema znanosti i svim zamislivim oblicima ljubavi svi prisutni su se uvjerili u moć vizije #samoljubav. Zanimljivim dizajnom bočica, Jana podsjeća da je u životu najvažnije voljeti, jer “Što više ljubavi dajem, više je imam”.