Rosenthal je brend koji ne treba posebno predstavljati, s obzirom na to da već više od 135 godina uspješno spaja tradiciju i trendove te predstavlja sinonim za umijeće elegantnog uživanja za stolom. Osobito je dobro poznat svima onima koji okupljanje za stolom doživljavaju kao priliku za uživanje u dobrom društvu, ukusnoj hrani i ugodnoj atmosferi zaokruženoj istančanim detaljima kad je riječ o uređenju stola i posluživanju obroka. U vrhunsku kvalitetu i nenametljivu raskoš tog njemačkog brenda odsad se mogu uvjeriti i Konzumovi kupci koje u većim prodavaonicama diljem Hrvatske u okviru novog programa vjernosti očekuje pribor za jelo Rosenthal po izuzetno povoljnim cijenama.

Setovi žlica, vilica i noževa, čajnih žličica, desertnih vilica te pribora za serviranje iz originalne Rosenthalove linije Victoria izrađeni su od nehrđajućeg čelika te se mogu prati u perilici posuđa, a osim trajnosti i izdržljivosti, odlikuju se i profinjenim izgledom zahvaljujući savršeno zaobljenim linijama. Neovisno o tome jesu li namijenjeni za svakodnevno korištenje ili će se čuvati za posebne prigode, predstavljat će atraktivan ukras svakog stola.

Posebnu ponudu i privlačne cijene, uz uštedu i do 365 kuna, Konzumovi kupci mogu iskoristiti sakupljanjem naljepnica u razdoblju od 5. studenog 2020. do 13. sječnja 2021., pri čemu će za svakih potrošenih 50 kuna tijekom kupnje dobiti jednu naljepnicu. Letak s nalijepljenih deset naljepnica potom mogu iskoristiti za kupnju željenog proizvoda po posebnoj, sniženoj cijeni sve do 27. siječnja ili do isteka zaliha u svim prodavaonicama Maxi ili Super Konzuma.

Više informacija o novom programu vjernosti dostupno je na Konzumovoj stranici konzum.hr/rosenthal, a inspiraciju za serviranje stola i korištenja pribora za jelo pronađite na njihovom You Tube kanalu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!