pringles-org-40gČips Pringles dio je kategorije slanih grickalica, a u svojoj ponudi ima najraznovrsnije okuse i mnoštvo noviteta, nerijetko povezanih s načinom prehrane ili posebnostima pojedine regije ili godišnjeg doba.

Najpopularniji okusi su Original, Paprika, Kiselo vrhnje & Luk i Hot & Spicy, koji su dostupni u pakiranju od 40 i 165 grama. Od sredine 2010. godine u ponudi je i Pringles Xtreme u tri različita ‘vatrena’ okusa – Chilly, Cheese & Chilly i Smokin’ribs.

Osim u kataloškim objavama i kontinuiranim aktivnostima u svim kanalima prodaje, Pringles ima posebnu ulogu tijekom turističke sezone i tada se trgovcima preporučuje dodatno istaknuti Pringles na prodajnom mjestu.

“Pringles zauzima vodeću poziciju u razvoju premium kategorije grickalica s karakterističnim i inovativnim proizvodnim prijedlozima koji povećavaju vrijednost i profit naših poslovnih partnera. Iako teži udjelu od 10 posto u volumenu, vrijednosno već prelazi 15 posto”, navodi Jasmina Erceg iz tvrtke Orbico.

Osim raznih programa za nagrađivanje vjernosti potrošača, uskoro će biti predstavljen i novi Xtreme okus koji će na policama svih trgovačkih lanaca biti dostupan od travnja.