Prvi Tisak media centar u Varaždinu

Tisak d.d., vodeći nacionalni maloprodajni lanac kioska, danas je u centru Varaždina u Kukuljevićevoj 13, u prisustvu gradonačelnika g. Ivana Čehoka i predsjednika Uprave Tiska g. Dražena Kocijana otvorio svoj prvi Tisak media multimedijalni centar u Varaždinu i 14-ti po redu Hrvatskoj.

Riječ je o novom formatu prodajnih mjesta nastalih po uzoru na mnoge europske metropole u kojima Tisak svojim kupcima nudi nove i kvalitetnije standarde u prodaji tiskovina, knjiga i multimedijalnih proizvoda.

Poseban gost otvorenja u Varaždinu bio je i Bojan Jambrošić, pobjednik natjecanja „Hrvatska traži zvijezdu“ koji je tom prilikom održao promociju svog albuma prvijenca „Bolji od ljubavi“.

U ekskluzivno uređenom prostoru Tisak media centar kupcima nudi bogat izbor različitih knjiga, najveći izbor stranih časopisa te bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne CD, DVD, vinile, tehničku opremu, konzole i PC igrice te školski i uredski pribor i bogat gift program.

Tijekom cijelog sljedećeg tjedna Tisak media je za sve posjetitelje pripremio brojna gostovanja naših poznatih književnika i osoba iz društvenog života pa će tako u srijedu, 16. prosinca biti održana promocija knjige „Anđeo“ Simone Gotovac dok će u četvrtak, 17. prosinca gost Tisak media centra biti Hrvoje Šalković koji će predstaviti svoju knjigu „Kombinacija“. U petak će se održati promocija knjige „Koa i kap vode pronađite svoj put“ Vere Čudine,  a u subotu, 19. prosinca predstavljanje knjige „Ide ko putar“ autorice Mary Novosel.

Novootvorenim Tisak media centrom Varaždinci su dobili mjesto za promicanje književne, filmske, glazbene i kazališne kulture grada, pružanje prilike mladim neafirmiranim umjetnicima da svoje radove predstave široj publici uz naravno, nezaobilaznu ugodnu kupnju raznih multimedijalnih proizvoda.