Prvi Tisak media centar u Varaždinu

Tisak d.d., vodeći nacionalni maloprodajni lanac kioska, danas je u centru Varaždina u Kukuljevićevoj 13, u prisustvu gradonačelnika g. Ivana Čehoka i predsjednika Uprave Tiska g. Dražena Kocijana otvorio svoj prvi Tisak media multimedijalni centar u Varaždinu i 14-ti po redu Hrvatskoj.

Riječ je o novom formatu prodajnih mjesta nastalih po uzoru na mnoge europske metropole u kojima Tisak svojim kupcima nudi nove i kvalitetnije standarde u prodaji tiskovina, knjiga i multimedijalnih proizvoda.

Poseban gost otvorenja u Varaždinu bio je i Bojan Jambrošić, pobjednik natjecanja „Hrvatska traži zvijezdu“ koji je tom prilikom održao promociju svog albuma prvijenca „Bolji od ljubavi“.

U ekskluzivno uređenom prostoru Tisak media centar kupcima nudi bogat izbor različitih knjiga, najveći izbor stranih časopisa te bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne CD, DVD, vinile, tehničku opremu, konzole i PC igrice te školski i uredski pribor i bogat gift program.

Tijekom cijelog sljedećeg tjedna Tisak media je za sve posjetitelje pripremio brojna gostovanja naših poznatih književnika i osoba iz društvenog života pa će tako u srijedu, 16. prosinca biti održana promocija knjige „Anđeo“ Simone Gotovac dok će u četvrtak, 17. prosinca gost Tisak media centra biti Hrvoje Šalković koji će predstaviti svoju knjigu „Kombinacija“. U petak će se održati promocija knjige „Koa i kap vode pronađite svoj put“ Vere Čudine,  a u subotu, 19. prosinca predstavljanje knjige „Ide ko putar“ autorice Mary Novosel.

Novootvorenim Tisak media centrom Varaždinci su dobili mjesto za promicanje književne, filmske, glazbene i kazališne kulture grada, pružanje prilike mladim neafirmiranim umjetnicima da svoje radove predstave široj publici uz naravno, nezaobilaznu ugodnu kupnju raznih multimedijalnih proizvoda.

Prethodni članakNenad Buljan novi direktor Jadranske pivovare
Sljedeći članakPBZ analize: Hoće li sniženja “spasiti” Božić?