19.7 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 03:45
IzlogPredstavljamoPuljanka: 65 godina bogate tradicije

Puljanka: 65 godina bogate tradicije

puljanka-supermarket-verudaPuljanka d.d. je trgovačko, ugostiteljsko i proizvođačko dioničko društvo koje djeluje od 1947. godine.

Članica je Grupe Puljanka zajedno s tvrtkama Istra d.d., Puljanka – Brionka d.o.o. te punionicom Vistra vode i sokova B-Voda d.o.o.

Broji više od 75 trgovina, stalnih i sezonskih na području Istre od Pule do Barbana, Rapca i Buzeta, preko Vodnjana do Poreča i Umaga, a svakog dana uslužuje više od 25.000 kupaca.

Puljanka svojim kupcima nudi i kupovinu putem vlastite internet trgovine ili putem besplatnog telefona uz dostavu na kućnu adresu.

Osim standardne ponude prehrambenih proizvoda, u svojim supermarketima i marketima, Puljanka je otvorenjem triju Dulcis trgovina u Puli i Rovinju zakoračila u kategoriju prodaje luksuznih proizvoda poput tartufa, čokoladnih pralina, de luxe torti, svjetskih čajeva i vina.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...