Nakon završetka procesa certifikacije, Mesna industrija Ravlić od 5. travnja primjenjuje sustav upravljanja u skladu s normom ISO 9001:2015 za niz djelatnosti: klanje svinja, goveda i janjadi, proizvodnju svježeg mesa, mljevenog mesa i mesnih pripravaka, polutrajnih i trajnih mesnih proizvoda, proizvodnju masti i čvaraka te pakiranje proizvoda u kontroliranoj atmosferi i vakuum pakiranjima.

Kako navode iz tvrtke, navedeni certifikat potvrda je kako Mesna industrija Ravlić kontinuirano udovoljava najvišim standardima poslovanja i kontrole kvalitete svojih proizvoda. “U Ravlić asortimanu kvaliteta je zajamčena HACCP sustavom i IFS standardom, a odnedavno i ISO certifikatom. Ispunjavanje propisanih normi potrebnih za dobivanje certifikata dokaz je i kako Mesna industrija Ravlić posluje u skladu s visokim zahtjevima i propisima Europske unije te svjetskih tržišta. Dobivanje ovog certifikata rezultat je dugogodišnjeg truda i rada zaposlenika te svakodnevnog fokusa na kvalitetu proizvoda”, poručuju iz tvrtke.

Dodaju kako filozofija Ravlića, koja je ugrađena i u slogan Kvaliteta nas vodi – Ravlić proizvodi, polazi od činjenice da svojim imenom stoje iza svih proizvoda koji su proizvedeni prema vlastitim recepturama, od kojih su neki za proizvodnju tradicionalnih slavonskih proizvoda stari i preko 200 godina. U proizvodnji se koriste isključivo visoko kvalitetni sastojci koji su sačuvali sva svoja hranjiva svojstva i bogatstvo okusa, a svježe meso i mesne proizvode kupci mogu pronaći u više od 50 mesnica diljem Hrvatske te u brojnim trgovačkim centrima.