Renoprom proširio upravljačko tijelo tvrtke

Novi članovi Uprave su Nada Martinović, zadužena za maloprodaju te Dražen Jereb, član Uprave zadužen za financije

Odlukom skupštine Društva Renoprom d.o.o., Uprava Društva proširena je za dva nova člana Uprave. Uz dosadašnjeg člana Uprave Miru Petravića, koji obnaša funkciju predsjednika Uprave, novi članovi Uprave s izvršnom funkcijom su Nada Martinović, zadužena za maloprodaju te Dražen Jereb, član Uprave zadužen za financije.

Nada Martinović na funkciju člana Uprave došla je nakon uspješnog obnašanja pozicije direktorice maloprodaje Renopromovog lanca TechnoMax, nakon dugogodišnjeg iskustva u maloprodajnim lancima Getro i Billa. Njeno bogato radno iskustvo pokriva širok spektar aktivnosti u poslovima maloprodaje.

drazen-jereb-midiDražen Jereb došao je na funkciju člana Uprave nakon uspješnog obnašanja pozicije direktora financija u Renopromu.

Svoje je 10-godišnje iskustvo na području računovodstva, financija i investicija stekao kroz radno iskustvo u Renopromu i Erste Card Clubu, te se ubrzo nametnuo kao sposoban rukovodeći kadar.

U prvih osam mjeseci godine Renopromov trgovački lanac tehničke robe TechnoMax zabilježio je 147 milijuna kuna prometa elektroničke robe, što je porast prometa od 16,6% u odnosu na prethodno razdoblje. Do kraja godine se planira ukupni promet od  245 milijuna kuna. (PC chip)