U četvrtak, 10. travnja, u kina CineStar diljem Hrvatske stiže najočekivaniji animirani film sezone – RIO 2. Riječ je o nastavku uspješnog filma iz 2011. godine, koji donosi priču o štreberskoj ptici-ljubimcu, koja u predivnom brazilskom gradu Rio de Janeiro doživljava avanturu života.

Novi nastavak plod je mašte Carlosa Saldanhe, redatelja i koredatelja svjetskih hitova “Ice Age”, “Ice Age: The Meltdown” i “Ice Age: Dawn of the Dinosaurs”, a koji je i RIO 2 posvetio svom rodnom gradu.

U novom nastavku filmski junaci Blu, Žuli i njihovo troje djece nađu se u džunglama Amazone. Blu se pokušava uklopiti u svoj novi život kada se ponovno sukobi s osvetoljubivim i zlim Nigelom i sretne najvećeg protivnika dosad – svog svekra.

Nestlé žitarice za djecu prate i drugi nastavak ove animirane uspješnice. Tako se na policama trgovina mogu pronaći posebna RIO 2 pakiranja omiljenih žitarica za doručak Nesquik, Chocapic, Nesquik Duo i Cookie Crisp u kojima se nalaze figurice poznatih animiranih junaka.

Nestlé žitarice za doručak napravljene su s cjelovitim zrnom, obogaćene su vitaminima i mineralima te su dobar izvor kalcija po porciji, čak i prije dodavanja mlijeka. Zato su odličan odabir za djecu u razvoju, jer im osiguravaju ukusan i uravnotežen doručak, ali i dodatnu zabavu u obliku zanimljivih glazbenih ili balansirajućih ptičica koje će dobiti na poklon kupnjom promotivnih pakiranja.

Glasove hrvatskoj verziji filma posudili su naši poznati glumci Nina Kraljić, Jan Begović, Mara Picukarić, Frano Masković, Antonio Franić i Renata Sabljak. Prvi nastavak filma 2011. godine u domaćim kinima pogledalo je gotovo 75.000 gledatelja, a očekuje se da će RIO 2 ostvariti još bolji uspjeh.