rio-mare-pate-cheeserio-mare-pate-ketchupRio Mare Pate je prisutan unutar segmenta ribljih pašteta. Svi namazi su u pakiranju od 100 g s četiri okusa (tuna, losos, tuna i kečap, tuna hot), a tržištu su predstavili i novi okus Rio Mare Pate tuna i sir.

Najpopularniji okus je tuna, a slijedi losos. Rio Mare Pate je dostupan u prodajnim mjestima svih ključnih kupaca – Konzum, Billa, Mercator, Plodine, Metro, Kaufland, Spar te kod regionalnih kupaca.

Rio Mare Pate je prisutan u segmentu ribljih pašteta s vrijednosnim udjelom od 19 posto.

Rio Mare Pate se radi od najbolje tunjevine, ne sadrži bojila i konzervans. Ima jedinstveno pakiranje, te je pogodan za višekratnu upotrebu.

“Za trgovce je bitno naglasiti da unutar kategorije pašteta riblji segment jedini koji raste, što je očekivano s obzirom na trendove na zapadu, kao i povećani interes potrošača za zdravijom prehranom. Sukladno tome bi se taj segment na polici trebao širiti”, poručuje voditelj proizvoda Marina Duvnjak.

Rio Mare Pate hrvatskim se kupcima približava različitim promotivnim kampanjama. Naime, krenula je velika nacionalna nagradna igra na svim okusima, radi čega je prilagođena ambalaža s novom komunikacijom kao i sav promotivni materijal. Nagradnu igru će dodatno podržati s TV kampanjom koja je krenula krajem lipnja.

Predstavili su novi okus Rio Mare Pate tuna i sir te pojačali degustacije i započeli s velikim Rio Mare Pate eventima u sklopu trgovačkih centara. Radi povećane potražnje, tijekom ljetnih mjeseci, očekuju povećani interes za Rio Mare Pate-om te je dvojno pozicioniranje izuzetno važno.