Samsung će na sajmu IFA 2015., predstaviti proširenu liniju SMART signage linije uređaja za europsko tržište, predstavljajući vodeća rješenja za prikaz kako za potrošače, tako i za tvrtke.

Virtual Fitting Solution 1 (1024x715)“Kako trgovine privlače sve veći broj ljudi, tehnologija kvalitetnog prikaza može ponuditi tvrtkama značajnu prednost, povećavajući sposobnost učinkovitog pružanja upečatljivog vizualnog sadržaja. Uzbuđeni smo što ćemo na sajmu IFA 2015. pokazati kako naša napredna linija SMART signage uređaja kreira nove mogućnosti za tvrtke, omogućujući im da prilagode sadržaj za prikazivanje kako bi udovoljili zahtjevima ključne publike”, izjavio je Seogi Kim, viši potpredsjednik poslovne jedinice za korporativne vizualne ekrane tvrtke Samsung Electronics

Samsungova tehnologija prikaza unaprjeđuje korisničko kao i iskustvo zaposlenika zahvaljujući kvalitetnijoj slici kao i dojmljivoj prezentaciji poruke, stvarajući nove prilike prihod i produktivnost. S različitim uređajima, uključujući unutrašnji i vanjski LED signage, ergonomske poslovne monitore, raznolike televizijske i hibridne zaslone, između brojnih rješenja, Samsung će posjetiteljima sajma IFA osigurati poglede u poslovne i maloprodajne krajolike budućnosti.

Posjetitelji sajma IFA imat će mogućnost zaviriti u trgovinu budućnosti koja je unaprijeđena interaktivnom i informacijskom tehnologijom zaslona. Samsungova linija zaslona namijenjena maloprodaji pruža kupcima praktičnije, informiranije i prilagođenije iskustvo kupovanja. Te inovacije uključuju od tehnologije koje prate pokrete i želje kupaca za vrijeme kupovine te u skladu s time predstavljaju oglase pa sve do virtualnih garderoba za isprobavanje odjeće, ogledala i malih zaslona koji pokazuju odjevne opcije i spajaju ih sa željama kupca kao i interaktivni katalog s artiklima na sniženju.

Važno je naglasiti da će Samsung po prvi put predstaviti transparentni OLED zaslon. S tankim, samostalnim rasvjetnim panelom, Samsungov OLED zaslon osigurava dinamična rješenja dizajna interijera trgovcima, osiguravajući kupcima gotovo savršen kut gledanja iz bilo kojeg kuta. Zaslon nenadmašne svjetline (150 cd/m2), visoke propusnosti ( 45 posto) i visoke kvalitete prikaza (CDI 98 posto) također pomaže u privlačenju pažnje kupaca, povećavajući prikaz promotivnog i informativnog sadržaja.

Kako bi odgovorio rastućim potrebama korporativnih korisnika kao korisnika iz industrije sporta, zabave, maloprodaje i prometa, Samsungova proširena linija SMART signage tehnologija – ojačana akvizicijom tvrtke YESCO Electronics 2015. godine – osigurava superiornu kvalitetu slike, duži vijek trajanja i pouzdanu tehničku podršku.

Dostupan u Europi od rujna 2015. godine, Samsung unutarnji LED Signage zasloni posjeduju 1,5mm i 2,5mm konfiguriranu mrežu piksela i vrhunske diode kako bi pružili kvalitetniji kontrast i živopisnu kvalitetu slike. LED zasloni prolaze strogu tvorničku kalibraciju i kalibraciju na terenu kako bi osigurali kontinuitet i točnu prezentaciju čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima. Osim toga, Samsung LED Signage zasloni su dostupni u pravokutnom i zakrivljenom dizajnu, što omogućava tvrtkama jednostavno instaliranje zaslona koji odgovaraju njihovom brendu i operativnim potrebama.

Kombinirajući prednosti digitalnog zaslona s kvalitetom slike i očaravajućim televizijskim prijenosom uživo, Samsung SMART Signage TV (SSTV) RHE serije proširuje mogućnosti sadržaja za male i srednje tvrtke (SMB) i vlasnike malih ureda / kućnih ureda (SOHO). Dostupan u veličini od 48 i 55-inča, all-in-one SSTV RHE omogućava tvrtkama da odmah stvaraju i implementiraju informativan i zabavan sadržaj, uključujući tekst, slike, video, promotivne banere i emisije u živo.

SSTV RHE uključuje Samsungov MagicInfo Express Content Creator 2 softver za upravljanje sadržajem. Uz softver, tvrtke mogu jednostavno dizajnirati, raspoređivati i ažurirati prilagođene promocije s manje troškova koje je potrebno u usporedbi s ažuriranjem statičkih i tradicionalnih tiskanih materijala.

Samsungova linija poslovnih SMART Signage monitora poboljšava učinkovitost na radnom mjestu jer dolazi s poboljšanim karakteristikama za praktičnost i udobnost. Ovi all-in-one monitori, svestrana su alternativa tradicionalnim poslovnim zaslonima koji su često složeni i skupi za održavanje.