Bakterije i gljivice na rublju izvor su neugodnih mirisa i mogu prenositi bolesti ili uzrokovati iritaciju kože pa je stoga SANYTOL razvio sredstvo koje učinkovito čisti i dezinficira rublje.

SANYTOL sredstvo za dezinfekciju bijelog i obojenog rublja bez izbjeljivača koristi se pri strojnom ili ručnom pranju te djeluje na svim temperaturama kao dodatak za dezinfekciju bijelog ili obojenog rublja. Prikladno je za sve vrste materijala, čak i one najosjetljivije.

Ima trostruko djelovanje (uništava bakterije, gljivice i viruse) te uklanja bakterije koje uzrokuju neugodne mirise na rublju, ostavlja ugodan i dugotrajan svjež miris. Dermatološki ispitano.

Pranje rublja
Kako bismo uštedjeli energiju i novac, navikli smo koristiti što manje sredstva za pranje te prati rublje na nižim temperaturama. Uslijed toga, pranjem se ne eliminiraju sve bakterije iz rublja, dok mikrobiološki rizik i neugodan miris koji uzrokuje fermentacija bakterija ostaju.

Naš savjet:
• Prije pranja odvojite rublje izloženo mikrobiološkom riziku (donje rublje, kuhinjske krpe, dječja odjeća) od ostatka rublja.
• Uvijek koristite dezinfekcijska sredstva koja učinkovito uklanjaju mikroorganizme.
• Dezinfekcija na niskoj temperaturi bez izbjeljivača od 20°C za sve vrste tkanina.
• Posebice obratite pažnju na dezinfekciju odjeće za bebe, sportske odjeće, donjeg rublja, odjeće koju nosite kod kuće, rublja koje je bilo u kontaktu sa životinjama, odjeće bolesnih osoba.

Pranje nije dovoljno, potrebna je dezinfekcija.

www.sanytol.com