Život kakav danas poznajemo nezamisliv je bez vode. Najveći i najznačajniji svjetski izvori pitke vode nalaze se u podnožjima planina koje služe kao njihovi prirodni filtri, istodobno ih obogaćujući brojnim mineralima važnim za ljudsko zdravlje.

Upravo u takvom krajoliku, s izvorom okruženim planinama u Kreševu, rođena je voda Sara, negazirana prirodna mineralna voda provjerenog podrijetla čije je ime odabrano u skladu s njezinim najboljim vrijednostima.

Sara je odnedavno obogatila ponudu vode i na hrvatskom tržištu, a odlikuje je bogat mineralni sastav uz niski sadržaj natrija. Uz pomoć najsuvremenije tehnologije, posve zaštićena od vanjskih utjecaja, Sara putuje od izvora do svake boce, čime se jamči da u svom izvornom obliku stiže na police trgovina.

Na hrvatskom je tržištu Sara dostupna u PET pakiranjima od 1,5 L i 0,5 L.

Prepoznatljiva je po lakom i svježem okusu koji osigurava zdravo osvježenje i hidraciju za sve generacije, u svakoj prilici i tijekom cijele godine. Bitno je istaknuti da dovoljan unos tekućine nije nužan samo kad kazaljka na termometru pokazuje visoke temperature i kad je ljudsko tijelo izloženo dodatnim naporima. Vodu je potrebno piti kontinuirano tijekom cijelog dana, a ne samo kad osjetite žeđ, što je znak da ste već lagano dehidrirani. Preporučena je količina vode za odrasle osobe oko dvije litre dnevno. Ako se pitate zašto je tako, znanost je odgovorila na to pitanje. Voda, naime, čini 70 posto ljudskog tijela, bitan je dio većine ljudskih stanica i nužna za većinu najvažnijih tjelesnih funkcija.

Mnogi će se složiti da u brojnim prigodama nema većeg zadovoljstva i boljeg pića od čaše hladne, prirodne vode čiji će vas okus podsjetiti na svježinu planinskog zraka u proljeće i bezbrižne šetnje brdima i dolinama. Upravo takav osjećaj budi Sara. Kristalno bistra i puna života, ova će vam voda omogućiti doživjeti bogatstvo jedinstvene prirode u kojoj je nastala.

Idealno je osvježenje tijekom ljetnih mjeseci i odličan saveznik u prijeko potrebnoj hidraciji organizma tijekom cijele godine. Bilo da krenete na posao, popodnevnu šetnju ili izlet, neka (barem) jedna boca bude uz vas.

Potražite Saru i osvježite se vodom rođenom u prirodi!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!