sayl-uredska-stolica-004Iako spada u srednju cjenovnu kategoriju, stolicu odlikuju najviši ergonomski standardi

Primat RD, zastupnik vodećeg svjetskog proizvođača uredskog namještaja Herman Miller, odnedavno u svojoj ponudi ima SAYL – najbolju uredsku stolicu na svijetu za 2011. godinu prema izboru World Architecture Newsa, jednog od najutjecajnijih svjetskih portala.

Riječ je o stolici koja je prekretnica u ovom segmentu i pokazuje cijeli smisao dizajna, inovacije i performansi koje očekujete od tvrtke Herman Miller, uz značajno pristupačniju cijenu već od 2700 kuna (bez PDV-a).

Dizajn Yvesa Behara obilježen je naprednim performansama kombiniranim s brigom o okolišu, jer se čak 93 posto materijala od kojih je stolica napravljena može reciklirati, a odlikuju ju i visoki ergonomski standardi.

“Jako sam sretan što smo ponudu vrhunskih ergonomskih stolica vodećih svjetskih proizvođača obogatili s još jednom ikonom koja je izašla iz radionice Herman Millera. Siguran sam da će nova uredska stolica SAYL, zahvaljujući svom inovativnom dizajnu i pristupačnoj cijeni, zauzeti značajno mjesto na tržištu radnih stolica u Hrvatskoj”, izjavio je Viktor Rožman, direktor tvrtke Primat RD.

Uredska stolica SAYL idealna je za “Open Space” varijante ureda kao i za konferencijske dvorane te dvorane za sastanke jer svojim izgledom podiže svaki prostor te mu daje imidž i prepoznatljivost.

Riječ je o iznimno funkcionalnoj i udobnoj stolici zanimljivog dizajna koja ima potencijal da postane najprodavanija stolica u svojoj kategoriji. Zahvaljujući mrežastom naslonu za leđa bez okvira te inovativnom leđnom nosaču u obliku slova Y, stolica osigurava vrhunsku pokretljivost i zdravu podršku za leđa, posebice u lumbalnom dijelu.